Ilyenkor ki menjen? Kinek van igaza?
A kisfiunknak augusztus végén lesz az első szülinapja. A férjem a minap mondta hogy összeveszett az anyjával mert ők nem akarnak ide jönni. Bp mellett laknak, busszal 2 óra, kocsival ha forgalom van, akkor is csak háromnegyed óra. Anyós azt szeretné hogy mi utazzunk ki hozzájuk a fiunkkal, busszal a 70 fok melegben, nekik (anyósnak és a sógornőmnek) kocsival mint írtam, legrosszabb edetben is háromnegyed óra. Amikor a férjem rákérdezett az indokra hogy miért nem ők jönnek az volt az indok hogy a mi szobánkban nincs levegő(?!). Egyszer látogattak meg minket (pontosabban az unokát), télen, és végig azt hallgattam hogy milyen meleg van ott (25) fokos volt a szoba és hogy az a szegény gyerek hogy bírja ki, 5 percenként itatnom kellett volna.. Tudni kell hogy nála 17 fok van a lakásban mert ő meg a cicája azt szereti. A fiam sapkában volt náluk.
Ilyenkor mi van? Ti elmennétek hozzá ilyen időben, kisbabával azért hogy felköszönthesse az unokáját?
Hát tényleg baromi ciki lesz apukáméknál azt hallgatni ahogy ajnározzák az unokát.. A családi béke érdekében lenyelem, mint írtam évente 1-2x látjuk őket. Szerencsére egyikünk érdeke sem hogy többet találkozzunk. A páromat telibe sz@rta amikor kicsi volt, alkoholista volt. Nem is csodálom hogy megromlott a kapcsolatuk...
Köszönöm a vaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
Én azért rákérdeznék miért is tágasabb a panel, mint a házatok, ahol még kert is van.
Ne nézzen már hülyének.
Szóval anyósod szerint a szülinaposnak kell menni a köszöntésért? Ő is körbejárja a rokonságot születésnapján? :D
Egyébként Isten éltesse a kissrácot! :)
Boldog szülinapot a kiskrapeknek! :)
Majd írd le, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!