SE xperia x8-as telefonom van szolgáltató:T-mobile, és szeretném használni az ingyen facebook-ot. Mitől függ hogy tudjam használni vagy mi a teendő ilyenkor h menjen rajta?
böngésző: 0.facebook.com
ha alapból le van tiltva a telefonon a net, és olyan süsü vagy hozzá, mint én, akkor menj be az üzletbe, és kérd meg, hogy csinálják meg neked (nekem xperia mini pro-m van, holnap viszem a T-Mobile-ba, egyedül nem merek hozzápiszkálni :S)
Ha használod az ingyenes facebookot ahhoz kell az adatforgalom engedélyezése, ha viszont engedélyezed minden olyan alkalmazás eléri a netet aminek kell a működéséhez.
Netcsomag nélkül jókora számlád lehet akkor is, ha az ingyenes facebookot használod.
590 ft-os havidíjért fizess elő erre:
Keret elérése után nincs külön díj, csak a net sebességét csökkenti a t-mobile.
Jobban jársz, ha előfizetsz és akkor már inkább használd a marketről letölthető facebook alkalmazást.
Ha wifi-n használod akkor marketről a facebook app.
De ha wifi nélkül is használni akarod akkor én is azt ajánlom, amit redondo36 írt. Viszont akkor már nyugodtan használhatod a marketes appot is, mivel nincs túlforgalmazási díj.
Megrendelni csak egy sms a 1430-ra
+GONETS
30 naponként 590ft-ot von le, de ezzel már nyugodtan hagyhatod bekapcsolva az adatforgalmat.
x8 az un. okostelefon, ha mobilhálózaton használod az ingyenes facebookot, akkor ugyan a facebook tényleg ingyenes viszont egy csomó háttérben futó rendszer alkalmazás fog mellette a netre csatlakozni, ez már nem ingyenes. Net előfizetés nélkül az 590 ft többszörösét fogod fizetni.
Ha wifin használod ahhoz töltsd le az alkalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!