Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE xperia x8-as telefonom van...

Kshow kérdése:

SE xperia x8-as telefonom van szolgáltató:T-mobile, és szeretném használni az ingyen facebook-ot. Mitől függ hogy tudjam használni vagy mi a teendő ilyenkor h menjen rajta?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 23:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
olyan sűrűn nem szoktam internetezni telefonon, csak kíváncsi voltam erre a facebook-os történetre h ,hogy működik.
2011. szept. 6. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 95-98%-ban wifit használok, de ez a csomag nekem arra jó, hogy akkor is tudjak netezni, ha nincs wifi a közelben.
2011. szept. 6. 23:46
 13/13 czvianov attila válasza:

szeva! ha ingyen akarsz facebook-ozni a telodon, akkor ezt az ingyenes sms-t kell elküldened erre a számra: 1430 +NETSTART

nagy betűkkel! nekem is x8-am van, és bevált.

2012. febr. 24. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!