Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Székrekedésre. Volt veletek...

Székrekedésre. Volt veletek már ilyen? Ilyenkor kívánom azt hogy inkább menjen a hasam :/

Figyelt kérdés
2napja nem voltam vécén...van ingerem és jön is a dolog de félúton megáll és kemény...kézzel kell rásegítenem de még mindig van egy kicsi :/ ittam egy fél órája cickafark teát..az segíteni szokott de ez hogy ilyen nagyobb,tapadós darab..kézzel rásegítéses nem nagyon fordult velem elő..néha szellentek de most egy negyedórája nincs inger...szerintetek várjak..vagy igyak Laevolacot.? a másik...veletek fordult már elő ilyen..h erölködni kellett és kézzel rásegíteni? nagyon megköszönném ha válaszolnátok mihamarabb.:/

#székrekedés #széklet #kézzel segítés
2012. szept. 24. 18:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor glicerines kúpot használok, pár percig bent tartod és megindul...
2012. szept. 24. 18:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Az is van itthon..és az szerintetek hatásos erre? eléggé kemény és tapadós...:/ bocsii h így részletezem de nagyon bevagyok parázva :s
2012. szept. 24. 18:10
 3/17 anonim ***** válasza:
Tedd fel nyugodtan, hatni fog :)
2012. szept. 24. 18:11
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm !...próbálkozok...mondtam anyumnak is ..és mondta hogy az biztos hatni fog..na meglátjuk..:DD nem akarok eljutni a beöntésig..
2012. szept. 24. 18:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha ott a széklet már a végbélben, pezsgőkúp a leghatásosabb. Gyakorlatilag kirobbantja a székletet. A most elfogyasztott laevolac csak reggelre fog hatni, de ha ilyen gondod van este igyál, hogy reggel könnyebben székeljél.

A mostani adagot meg robbantsd ki magadból!!

Nem vagyok székrekedéses, de időnként nálam is elakad a dolog, és pezsgőkúpot nyomok. 10 perc és jön a produktum.

2012. szept. 24. 18:13
 6/17 anonim ***** válasza:
nyugi biztosan segít. Amúgy elég folyadékot fogyasztasz? fontos a csapvíz vagy ásványvíz minimum 1,5 - 2 liter egy nap. Nekem akkor van gondom ha nem iszok eleget.
2012. szept. 24. 18:15
 7/17 A kérdező kommentje:
Mostanába sajnos nem :/ ..igen már rájöttem.. sokat kell innom főleg h most megvan a havi dolog is..na..akkor szaladok és meglátjuk milyen a glicerines kúp .
2012. szept. 24. 18:18
 8/17 A kérdező kommentje:
De ugye a glicerines kúp segít abban hogy nenagyon kelljen azért aggódnom hogy bármi bajom lesz?..pl..repedés vagy aranyér vagy ilyenek..
2012. szept. 24. 18:19
 9/17 anonim ***** válasza:
A glicerines kúp nem puhítja meg a székletet, csak fokozott bélmozgást okoz, így segíti a kiürítést.
2012. szept. 24. 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Glicerines kúpot használd nyugodtan, gyógyszertárba is ezt ajánlanák. Aranyér kijöhet az erőlködéstől, kemény széklet felsértheti a nyálkahártyát és végbélrepedésed lehet, de a kúp segít hogy könnyebben kijöjjön.
2012. szept. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!