Székrekedésre. Volt veletek már ilyen? Ilyenkor kívánom azt hogy inkább menjen a hasam :/
Figyelt kérdés
2napja nem voltam vécén...van ingerem és jön is a dolog de félúton megáll és kemény...kézzel kell rásegítenem de még mindig van egy kicsi :/ ittam egy fél órája cickafark teát..az segíteni szokott de ez hogy ilyen nagyobb,tapadós darab..kézzel rásegítéses nem nagyon fordult velem elő..néha szellentek de most egy negyedórája nincs inger...szerintetek várjak..vagy igyak Laevolacot.? a másik...veletek fordult már elő ilyen..h erölködni kellett és kézzel rásegíteni? nagyon megköszönném ha válaszolnátok mihamarabb.:/2012. szept. 24. 18:05
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..akkor lássuk o.o :D
2012. szept. 24. 18:57
12/17 A kérdező kommentje:
Kb. ötperce tettem fel a kúpot..most várom a hatást ...szurkoljatok !:D nagyon megkönnyebülnék ha kiürülne minden ! :/
2012. szept. 24. 19:23
13/17 anonim válasza:
Sajnos tudom mennyire rossz ez úgyhogy "szurkolok" :) :)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteken ! siker...jólenne ha nem kéne több ilyet átélni mert nagyon fájt ! nem szeretnék senkit megijeszteni.:DD mostantól azthiszem...mindennapos szőlő-evészet lesz..és lehet ehéten pénteken úgyis szüret lesz meglátogatom a mustos-standot.! :) ezentúl nagyon odafigyelek..mert most hogy gondolkoztam ittam csütörtök és péntek reggel kakaót, meg szombaton ettem csokit és nem nagyon jártam levesközelbe. :/ ! mégegyszer köszönöm a segítséget ! :)
2012. szept. 24. 19:44
15/17 A kérdező kommentje:
Kommenteket* bocsii félreírtam a nagy örömbe :DDD !
2012. szept. 24. 19:45
16/17 anonim válasza:
sok folyadékról se feledkezz meg :) nekem ami még bevált a lenmag/lenmagpehely 1 kiskanál joghurtba elkeverve, biztos a siker :)
17/17 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen én a beöntés híve vagyok de ha már félig kint van akkor szerintem a kézzel rásegítés a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!