Ilyenkor erősíted az immunrendszered?
Már évek óta, ha megfázom évente 2-3 alkalommal, akkor 2-3 napig tart, utána már enyhébb, tudok dolgozni, sürögni-forogni a lakásban.
Mostanság akár 2 hétig is tarthat egy közönséges megfázás: orrfolyás, torokfájás, hőemelkedés. Viszont teljesen erőtlen vagyok, olyannyira, hogy már 5 napja nyomom az ágyat.
Azt mondták többen, hogy ilyenkor hagyni kell a szervezetemnek, hogy magától álljon helyre, ne egyek c-vitamint, és semmilyen kúrát ne csináljak. Igyak teát, feküdjek, ha nagyon sürgős, vegyek be algopirint, de másra nem lesz szükségem.
Ma, 5 nap után kimentem az utcára, az orrom folyása elállt (meleg levegő miatt gondolom), de megint elkezdett fájni a torkom....
Mit javasoltok? nem bírom tovább. Hogyha elmegyek dolgozni nem vehetek ki 2 hét szabadságot egy nevetséges nátha miatt....!
Allergia, asztma, reflux, orrpolip, ciszta az orrmelléküregekben (nyugi, nem rák, ijesztőbb a neve mint a dolog maga), kezeletlen bakteriális megfázás maradványa, idült orrmelléküreg-gyulladás lehet az elhúzódó, visszatérő megfázások oka.
Amúgy két hét nem is sok, én akár hónapokig tartó köhögésben is szenvedhetek egy-egy megfázás nyomán. Nálam is évente többször...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!