Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha kettesbe maradok...

Mit tegyek ha kettesbe maradok az anyóssal és ott szemétkedik? (a fia előtt nem mer)

Figyelt kérdés

Terhességem óta megváltozott az anyósom. Sogornőmet is ellenem/ünk hangolta,először azt hittük,ő a ludas,de rájöttünk,hogy ki irányítja a szálakat.Mikor terhes voltam,előttem balhéztak mindig..velünk..féltettem a babámat nagyon...szar helyzetben voltam..

Sogornőm párját és családját is folyton kibeszélte mikor gyerekük volt,gondolom most én vagyok a soros.Párommal telefonba nagyon megértő,mikor ketten vagyunk náluk akkor se nyomja már olyan durván mint előtte,mikor párom nincs ott,akkor szólogat be nekem...Párom előtt nem mer. Párom már egyszer beszélt vele valamit ne szóljon mindenbe bele stb..Nem bírja elengedni a fiát?

2013. aug. 8. 09:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
a párom azt mondja, a sok agyalás,idegeskedés miatt lemaradok a gyermekem szép perceiről,elérik amit akarnak,én meg mondtam neki,legyél a helyembe...ő ha ideges,csak bepattan az autóba és elhúz itthonról...
2013. aug. 8. 09:49
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
Pont olyan elmebeteg a családod, mint az apámé.
2013. aug. 8. 10:01
 23/30 anonim ***** válasza:
59%

mondd milyen telefonod van,megnézzük neked hogy azzal tudsz-e és ha igen,hogy felvenni hangot (régi telefonokon is van ilyen)

és igen,nem árt ilyenkor visszafogni magad,nem visszaszólni,hanem pl megkérdezni,hogy de kedves anyós,miért sérteget ilyennel

2013. aug. 8. 11:19
 24/30 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem érezteted vele, hogy téged zavar ahogy viselkedik, már is sokkal jobban érzed magad tőle. Okos enged...Ha megérzi mivel tud téged bosszantani, annál jobban csinálja. A legjobb módszer a bólogatos, aztán gondolj magadban amit akarsz. Több távolság a személyétől, hagy magára, ha van rá lehetőséged.
2013. aug. 8. 11:49
 25/30 A kérdező kommentje:

Kém diktafon,pendrive alakú lesz a megoldás:)Hangra automatice elindul..

A mobilom amúgy tud felvenni hangot.

2013. aug. 8. 14:07
 26/30 anonim ***** válasza:
69%
Helyes! Tipikus anyós, (gondolom nyugdíjas) akinek nincs semmi élete, mert kiesett a heti 5x munkába járás, így próbálnak más életébe beleavatkozni
2013. aug. 8. 15:24
 27/30 A kérdező kommentje:
Igen,az,))
2013. aug. 8. 16:49
 28/30 anonim ***** válasza:

Az nem fér a fejembe, hogy egy anyának miért jó, ha tönkreteszi a fia életét? Hiszen, ha utálja a menyét (okkal vagy anélkül), s annak lépten-nyomon hangot ad, akkor megmételyezi a fia házasságát. Az a célja, hogy a fiát boldogtalanná tegye?

A férjednek igaza van, hogy ha túl sokat agyalsz az anyósod gonoszsága miatt, akkor lemaradsz sok-sok boldog percről, amit a kisbabáddal tölthetnél. Ezt semmiképpen se hagyd. És az sem jó, ha gyakran szóba kerül közted és a férjed között ez a téma, mert megmérgezi a családi életeteket. A férfiak előbb-utóbb besokallnak, mert nem tudnak megoldást, hiszen akármilyen is, az anyjuk. Előbb-utóbb elhárítja a témát, vagy egyre későbben megy haza, mert nem bírja már a feszültséget. Minél ritkábban találkozz az anyósodékkal. Csak a kötelezőt. Akkor meg kibírod, ha jópofát kell vágni. Ha gonoszkodik, akkor kimész a konyhába, magára hagyod, a kicsivel foglalkozol. Vannak trükkök, hogy pl. a szavába vágsz: "pillanat, el ne felejtse, amit mondani akar", és sürgősen a gyerek körül lesz tennivalód, elkezdesz vele játszani. Ha van erőd, ne vegyél tudomást a gonosz megjegyzéseiről, és talán egyszer csak észreveszi magát, hogy nincs partnere a veszekedéshez. Sok sikert! :)

2013. aug. 8. 20:32
 29/30 anonim válasza:
kár, hogy ezt a diktafonos megoldás nem jutott az eszembe, mi is sok ilyen "meccsen" vagyunk túl. Eddig csak tűrtem a beszólásokat, múltkor kiborult a bili, elmondtam a véleményem én is. Azóta nem beszélünk...
2013. aug. 9. 11:36
 30/30 acelsziv ***** válasza:
100%
Kérdező: Lehet,hogy egy szemét családja van a párodnak, de te ugyanúgy fölveszed a kesztyűt és belemégy a játékba. Négyszemközt ba*tat az anyós? Sarkon fordulsz és otthagyod. Telefonon cseszeget a rokon? Megmondod, hogy te ezt nem vagy hajlandó végighallgatni és lerakod a telefont. Őket ez fogja legjobban idegesíteni, mert így nem tudnak veled mit kezdeni. Te ezzel szemben belemégy egy teljesen fölösleges szájkaratéba, megadod nekik a veszekedés örömét és bünteted magadat, a férjeset és a gyerekedet is.
2013. aug. 10. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!