Mit tegyek ha kettesbe maradok az anyóssal és ott szemétkedik? (a fia előtt nem mer)
Terhességem óta megváltozott az anyósom. Sogornőmet is ellenem/ünk hangolta,először azt hittük,ő a ludas,de rájöttünk,hogy ki irányítja a szálakat.Mikor terhes voltam,előttem balhéztak mindig..velünk..féltettem a babámat nagyon...szar helyzetben voltam..
Sogornőm párját és családját is folyton kibeszélte mikor gyerekük volt,gondolom most én vagyok a soros.Párommal telefonba nagyon megértő,mikor ketten vagyunk náluk akkor se nyomja már olyan durván mint előtte,mikor párom nincs ott,akkor szólogat be nekem...Párom előtt nem mer. Párom már egyszer beszélt vele valamit ne szóljon mindenbe bele stb..Nem bírja elengedni a fiát?
diktafon : én evvel oldottam meg . Amikor telefonált egyszerüen kihangosítottam ,és felvettem . nem rögtön mutattam meg a férjemnek . 4 -5 ilyet felvettem. Nagyon fontos ha ilyet csinálsz ,és a férjednek akarod megmutatni . Bármit mond maradj nyugodt ,és kedvesen válaszolj : Ezt azért mondom ,hogy ne mondhassa ,a férjed ,de te meg drágám miket mondtál. Nekem azt mondta miután összeházasodtunk ,hogy ha terhes leszek ,akkor mindent megtesz azért ,hogy elváljunk mert az ő fiának elég 1 ingyen élőt eltartani nem még 1 nyavajás kölököt .
Pedig én is dolgozok : A férjem teljesen kiborult . Ezt nem gondolta volna saját anyáról..
bármelyik teló jó
ha nincs rajta akkor leszedsz egy jó kis app-ot hozzá
am tényleg vegyél fel több esetet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!