Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kell tenni, ha ok nélkül...

Mit kell tenni, ha ok nélkül nem fogad el a barátom családja?

Figyelt kérdés
Nekem valami gyanús, mert amikor először ott voltam se éreztem valamiért jól magam, olyan kirekesztettség érzésem volt, bárhogy próbáltam megfelelni nekik, nem éreztem azt a befogadást. Azóta jöttek ilyen pletykák, elszállt megjegyzések rólam innen onnan, de azért nagy a hallgatás ez az egész körül, de én érzem hogy itt már valami nem ok. Amint megtudtam egyik eddigi barátnőjével sem voltak elégedettek a szülők, és a rokonság. MIvel az előző lány egy nagy link volt, és meg is csalta, ő meg sok pénzt költött rá, már eleve rólam is azt feltételezik, hogy én is ilyen vagyok. Kezdem unni ezt a folytonos parát, megfelést, meg figyelést, hogy most akkor mi lesz, elfogadnak-e, beleszólnak-e majd mindenbe, lesz-e olyan hogy köztünk állandóan őrlődni fog a barátom, hogy akkor kinek a pártján álljon. A legdurvább az volt, hogy egy ismeretlen név nélküli valaki irkál nekem ilyen szerelmes leveleket, hogy ismer, és hogy szerelmes belém, és hogy ő egy volt munkatársam. A volt munkatársaim közül senki nem olyan aki ilyet tenne. Nagyobb a valószinűsége hogy valaki tesztel, hogy egy ribi vagyok-e, akit el lehet csábitani a barátomtól,és hogy csak a pénzéért vagyok-e vele. Lehet hogy egy családtag próbálkozik? MI lehet az efféle viselkedés mögött? Számitás? rosszindulat? aggódás? Féltékenység? MIért kell álladnóan beleszólni a rokonságnak a fiacskájuk életébe, mi lehet az ami miatt ezt csinálni kell? Mi az elvárásuk? Nem lennék nekik elég? Vagy mindenkit elűznének tőle? Ha ezt sokáig fogják csinálni, azt én büszkeségből nem fogo sokáig birni, inkább lepattanok mint hogy küzdjek ilyennel. MIt tegyek? Jogosak lehetnek az érzéseim, vagy csak beképzelem?

2013. aug. 6. 13:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Rengeteg ember van a környezetemben a Te problámáddal!

1. Anyóst, apóst NEM KELL SZERETNI, NEM KELL KÜZDENI A SZERETETÜK, ELFOGADÁSUKÉRT!!! Nagyon fontos! Gondold át!!! Csak tisztelni kell őket, mint bárki mást, tehát az agyadban valahova elrakni, hogy ők ilyenek és kész!

2. Írtad, hogy mondják meg feketén fehéren, mert ez a korrekt, stb. NE VÁRJ TŐLÜK ILYENEKET, SOHA intelligencia, érzelmi intelligenciájuk hiányában állandó áskálódást, játszmázást várhatsz csak! Ennyire képesek, sajnos!

3. Ami a legfontosabb a párod mennyire látja át ezt az egészet, nem az, hogy kinek miben van, vagy nincs igaza, de ha szükséges ki mer-e állni melletted, mer-e anyával vitázni érted!!!

4. És ha "megfutamodsz" ami szerintem nem az, de én sem harcolnék értelmetlenül, úgy hogy tudom anya mindíg felettem fog állni.

2013. aug. 13. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!