Anyósom szerint aki otthon van a gyerekkel, az ingyenélő semmirekellő, folyton a képembe vágja hogy eltart a fia és hogy legyek hálás. Hogyan tudnám leállítani?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:20
21/24 anonim válasza:
A férjed miért nem áll ki melletted?
22/24 anonim válasza:
Úgy hogy beszolsz neki, semmi köze hozzá foglalkozzon magával. Ne vedd nagyon a szivedre az anyósok már csak ilyenek. Na jó az enyém nem mond nekem ilyet, pedig engem tényleg a férjem tart el mivel gyest kapok. Ám attól nem érzem magam kevesebbnek vagy rosszabb embernek anyának. Mert mindent megadok a gyerekemnek és megállom bárhol a helyem ha kell. Szóval attól mert nem dolgoztam csak szültem még emelt fővel megyek végig az utcán. Nekem nincs miért szégyenkeznem. Legyen azoknak akik csak ítélkezni képesek.
23/24 anonim válasza:
Nekem ezt a saját anyám mondta (férjem édesanyját sajnos nem ismertem, mert meghalt).
24/24 anonim válasza:
110 ezerrel ingyenélő???? Én nyolc órás munkában keresek 84 ezret, 11 év munkaviszony után, amiből 2,5 évet voltam otthon a gyerekkel.
Hogy tud ilyent mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!