Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szerint aki otthon...

Anyósom szerint aki otthon van a gyerekkel, az ingyenélő semmirekellő, folyton a képembe vágja hogy eltart a fia és hogy legyek hálás. Hogyan tudnám leállítani?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A férjed miért nem áll ki melletted?
2013. júl. 31. 14:13
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Úgy hogy beszolsz neki, semmi köze hozzá foglalkozzon magával. Ne vedd nagyon a szivedre az anyósok már csak ilyenek. Na jó az enyém nem mond nekem ilyet, pedig engem tényleg a férjem tart el mivel gyest kapok. Ám attól nem érzem magam kevesebbnek vagy rosszabb embernek anyának. Mert mindent megadok a gyerekemnek és megállom bárhol a helyem ha kell. Szóval attól mert nem dolgoztam csak szültem még emelt fővel megyek végig az utcán. Nekem nincs miért szégyenkeznem. Legyen azoknak akik csak ítélkezni képesek.
2013. aug. 1. 12:29
 23/24 anonim válasza:
Nekem ezt a saját anyám mondta (férjem édesanyját sajnos nem ismertem, mert meghalt).
2013. aug. 6. 19:03
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

110 ezerrel ingyenélő???? Én nyolc órás munkában keresek 84 ezret, 11 év munkaviszony után, amiből 2,5 évet voltam otthon a gyerekkel.

Hogy tud ilyent mondani.

2013. aug. 16. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!