Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan bánt, hogy a Barátom...

Jogosan bánt, hogy a Barátom nincs velem ebben a nehéz időszakban?

Figyelt kérdés
Anyu nagyon beteg, állandó felügyeletre és ápolasra szorul pár napja. Én vagyok vele egyedül, szabit vettem ki és hazautaztam. Párom most 1hònapos szabadságon van, előre lefoglalt nyaralásra utazik a szüleivel. Én nem megyek, várhatò volt az állapotromlás, így lemondtam, ill. a szüleivel se ròzsás a viszony Viszont most kicsit rosszul esik, hogy minden ismerős és rokon felajánlja, hogy segít, hétvégéjét àtszervezi és ideutazik. Csak a Baratom mond annyit, hogy kitartás. Kérdeztem átugrik e pár òrara indulás előtt, de az volt a válasz, hogy most csak zavarna.
2013. júl. 25. 17:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 20-as!

A Te férjed nagyon rendes!!!!

Persze, ha nem bírja a kórházakat, vagy a betegek látványát nem várja el senki, hogy ott legyen, és aztán egyszer csak kibukjon és nyugtatókon kelljen élnie.

De az, hogy egy ilyen időszakban a párunk mellett vagyunk, támogatjuk őt lelkileg.

Igazából akkor, mikor már valaki sajnos az elfekvőben van, nem sok mindent lehet tenni. A legtöbb amit tehet, az az, hogy meghallgat.

2013. júl. 25. 19:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

10-es! Sokan kisebb dologért is infantilis, éretlen módon kidobják a párjukat, mások meg erejük felett teljesítve tűrnek mindenféle megaláztatást és nélkülözést, amit valljuk be, csak a nők érthetnek meg igazán. Amit te tettél, az mindkét gondolkozású nőnek példaértékű, valakit csak akkor kell otthagyni, mikor már összeegyezhetetlen a saját értékrendünkkel és büszkeségünkkel. De akkor ott kell hagyni, és még véletlenül sem visszaengedni a szívünkbe/ágyunkba, csak azért, mert félünk a magánytól!

Kérdező: ezen gondolkozz el, és tudni fogod a választ. Meddig tudod az ilyen húzásokat elviselni ?

2013. júl. 25. 19:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és mégvalami, te mit tennél hasonló helyzetben? Mikor a párod anyja halálos beteg, te meg elmész Bora Borára... Nincs ez túlreagálva. El sem bírnám képzelni, hogy ne legyek a barátommal/kivéve, ha anyuka, vagy ő határozottan elutasítja a jelenlétem, de akkor is felhívnám minden nap/. Egy kis érzés lehetne benne, kifogásai mindenkinek lehetnek.
2013. júl. 25. 19:39
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan bánt! már eleve a szándék is hogy veled maradna jol esne neked!
2013. júl. 25. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!