Jogosan bánt, hogy a Barátom nincs velem ebben a nehéz időszakban?
17.28!
Nem azt mondom, hogy ő is ott álljon az ágy mellett. Akár maradhat a saját lakásában is. De a kérdezőnek szerintem már az is jólesne, ha tudná, hogy a párja lélekben vele van, esetleg esténként találkozhatnának. Van egy pár lehetőség. De hogy elmegy burzsujkodni egy hónapra, míg a kérdező ilyen szomorú időszakot él át, az furcsa. Ha most nem tud ellentmondani a szüleinek, sosem fog tudni.
Ja, csak azért írtam ezt le ilyen hosszan, mert szerintem Te sem számíthatsz sokkal többre-jobbra sajnos.
Ja, meg még aznap (május 2-án), mikor anyuék jöttet a halálhírrel, este próbált közeledni az ágyban. Mondanom sem kell, hogy élni nem volt kedvem, nemhogy sexelni.
Elutasítás után annyit nyögött be, hogy mi van? mostmár emiatt nem is dugunk?
Első nagy szerelem volt, de mostmár kezdek kigyógyúlni belőle, és ahogy visszagondolok bizonyos dolgokra, már látom, hogy mekkora egy tahó is volt.
10-es voltam.
3. válaszoló vagyok ismét.
Nem kell, hogy a betegágy mellett üljön veled, de egyedül sem hagyhatna téged.
Ha tényleg annyira betegek a szülei, hogy haldokolnak, ... akkor megértem, hogy megy a szüleivel. Ha nem, akkor nem értem meg.
Az ember a párja mellett áll a nehéz időszakban. Az én párom szülője is nagyon beteg. Nagyon nehéz lefolyású betegsége van. Immár fél éve állok mellette, és nem is tudnám elképzelni, hogy ne tegyem. Igaz, sok áldozattal jár ez a részemről is, de nem tekintem áldozatnak. Az esne rosszul nekem, ha nem lennék ott amellett akit szeretek.
Vagy mégis hogy gondolja a párod? Ő boldogan lubickol, sütkérezik a napon, míg te otthon szenvedsz és sírsz?
Ez a férfi vagy nem szeret téged, vagy iszonyatosan önző.
De te tudod, hogyan döntesz. Én nagyon elgondolkodnék egy ilyen kapcsolaton a helyedben.
Biztos nyert egy pár "futás a mamihoz" kupát...ki nem tojja le anyukát? Én mennék segíteni, akárki akármit mondana, szerintem ez alap. Felnőttwk vagytok (vagyis ahogy elnézem, csak te).
De legalább kiderült, társad tud-e lenni a bajban! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy:( kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!