Karácsony, anyós nélkül?
Tudom, hogy még messze van karácsony, de a napokban eszembe jutott a helyzet és azóta nem hagy nyugodni.
A probléma:
Ez lenne az első karácsonyunk a párommal, hogy a közös kis lakásunkban vagyunk. Tehát én sem megyek már haza a szüleimhez szenteste, hanem itt maradok. Azért maradok, hogy kettesben töltsük a karácsonyt. Na most anyós is ebben a városban lakik, egyedül él.
Biztos vagyok benne, hogy azt akarja, menjünk át hozzá szenteste. Tehát ne lehessünk kettesben.
Pedig azért nem megyek haza én sem, hogy ez csak közös élmény legyen... Ha valakivel meg akarnám osztani a szentestét, az inkább a családom lenne, nem az anyós.
Ha én kibírom (a szüleim kibírják..), hogy nem megyek haza, akkor a párom miért ne tehetne ugyanígy?
Nem, sajnos nincs testvére.
A kommunikációról meg maradjunk annyiban, hogy nem anyós erőssége. Hiába mondanánk neki, akkor mi lennénk (vagy én lennék) a gci és ezt ő így a szemembe is mondaná. Menne a duma, hogy elhanyagoljuk, mindig szrunk rá. (Egyébként rengeteget káromkodik, csúnyán beszél, evés közben is azt taglalja, hogy ma mit húzott le a wc-n...) Aztán pedig a dolgai ellenére nem szrunk rá, csak a karácsony jó lenne kettesben...
A párom kötelességből menne át.. "mert ő az anyám..."
Őt is mindig bántja és lehúzza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!