Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Valaki segítene karácsonyi...

Valaki segítene karácsonyi idézet ügyében (anyósomnak kellene)?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem párom édesanyját, és karácsonyra valami igazán kedveset akartam a kézzel készített képeslapomra írni, de semmit nem találok, ami megfelelne.

Mármint persze rengeteg gyönyörű idézet van szeretetről, anyaságról meg karácsonyról, de egyik sem az igazi, én meg teljesen összeomlottam, hogy nem vagyok elég kreatív.

Akinek már volt hasonló "gondja", tudna segíteni? Illetve minden kreatív ötletnek örülnék :)

Előre is köszönöm!

2011. dec. 22. 00:19
 1/3 anonim válasza:

[link]

Én ezt ma olvastam, és nagyon-nagyon tetszik.

2011. dec. 22. 00:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, szép nagyon, de nem igazán a kérdésemhez passzoló... :)
2011. dec. 22. 00:29
 3/3 anonim válasza:

"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is." ha már te készíted az ajándékot, ez passzol : )

"Minden szívből szóló karácsonyi énekben, a kandalló ropogásában és melegében, az ünnepi ebéd közben, a beszélgetésben és nevetésben, minden képeslapban, amit egy barát vagy a család küldött, minden, amit ebből meghallunk, és ami elgondolkodtat bennünket, az maga a szeretet." és ez is szép, legalábbis szerintem.

2011. dec. 22. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!