Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Volt már olyan, hogy az...

Volt már olyan, hogy az anyósod téged vádolt a fia összes hibájáért, tartozásáért, minden elköltött forintjáért?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 07:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem apósom vádolt eleinte, mindig, amikor részeg volt. Aztán idővel belátta, hogy nincs igaza.
2013. júl. 19. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
igaza van homo nak, 1 nő befolyásolhatja a férjét, vagy az anya a fiát, mert az anya ugy nevelte, hogy a nő domináns, és ezt viszi tovább a fia is., és a fiu is gyenge és nem egy erős egyéniség, mert nem mindenkit lehet befolyásolni, csak azt aki hagyja magát.
2013. júl. 20. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Ti tényleg ilyen hülyének nézitek a férfiakat? Abban lehet kedvedre "befolyásolni" ami nem fontos neki, vagy ami nem zavarja.

Nem hülyék ám ők se.

2013. júl. 21. 01:46
 14/15 homo ludensz ***** válasza:
53%
Senki nem állította hogy hülyék a férfiak! Azt viszont a legközelebbi hozzátartozó sem tudja elfogultság nélkül megítélni hogy két embert mi fűz össze,mi hangzik el kettőjük között mert csak a népmesékben van ásó kapa s nagyharang. A valóságban a férfi teljesít és még el is hiszi hogy tőle ered az ötlet.A "családi tűzhely melegéért" a teremtés koronája a pokolra is alászállna s pénz,paripa nem számít. Ez erény és gyengeség is egyben.
2013. júl. 21. 08:46
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell itt nyavalyogni csajok, mert ti éppen úgy nevelitek majd a kis "királyfit". Ezt én megtárgyaltam a csajokkal régen, és kénytelenek voltak egyetérteni. És az én gyerekeim nem olyanok, mert én nem úgy neveltem őket, hanem irtó - nem akarom másképp írni - szigorú voltam velük. Meg is becsülik az asszonyt, barátnőt. Na, persze, közben kitanítottam őket a nők fifikáira is, már ahogy tudtam, mert nekem ilyenek nincsenek, csak láttam, mit művelnek, nehogy már papucsot csináljanak belőlük. Majd ha ti másképp nevelitek a kicsi fiacskátokat, akkor szólhattok, amúgy nincs erkölcsi jogotok hozzá. Nem tetszett ez a fiacskáimnak, mert híres voltam a környéken a szigoromról, de most már meg is köszönik, mert ezért jó a párkapcsolatuk és így sokkal könnyebb az életük.
2013. júl. 22. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!