Mit csináljak a lányommal? Vagy az anyósommal? Mivel győzzem meg Őket?
Amikor megszületett a kisebbik lányom már volt két nagyobb gyerekem.Az anyósom nagyon szerette Őket de amikor megtudta, hogy harmadjára is terherbe estem teljesen kiakadt, hogy az a gyerek már minek?! teljesen felborítjuk vele az életünket.. meg, hogy a nagyobbak ezt rosszul fogják megélni, mert egyik gyerek se szereti, főleg ebbe a korba (a kisebb 4,a nagyobb 6 éves volt), ha kistesója születik.Hiába mondtuk a párommal, hogy tudjuk mit csinálunk és akarjuk a babát, Ő csak a sajátját hajtogatta.. A terheségem alatt kijelentette, hogy nem segít semmibe és sokszor nyíltan a szemebe mondta, hogy jobb lenne, ha elvetélnék.Nagyon rossz lett a viszonyom ezért Vele..legszivesebben az unokáit se engedtem volna át de azt ugye nem tehettem csak úgy meg, pedig Őket is a kicsi ellen beszélte.Amikor megszületett a kislányom be se jött hozzánk a korházba, ezzel nagyon megbántotta a páromat és engemet is, mert nekem az anyukám 17 éves koromba meghalt és Őt tekintettem olyannak, mint egy anyát.
A két nagyobb gyerek is csúnyán bánt a kicsivel, mert a nagyi szerint Neki nincs helye a családba.Egy idő után meguntuk a párommal és nem engedtük át Őket hozzá.
Persze ez az anyósomnak nem tetszett, ezért jött Ő.Mindig hozott valamit a két nagyobbnak de a kicsit levegőnek nézte, köszönni se óhajtott neki.Sokszor mondtam, hogy ne jöjjön, ha nem tud normális lenni de megse hallotta.
Idővel kicsit jobban bánt vele.Emlékszem amikor az óvodából ballagott a legkisebb vett neki egy gyönyörű biciglit.Berni azt akarta, hogy a mamája tanítsa meg biciglizni de az anyósom a kislány előtt kijelentette, hogy nem óhajt sok időt rápazrolni, inkább a nagyokkal társasjátokozna.Azután már Berni se ragaszkodott hozzá.. míg a nagyok puszival köszöntek neki Ő magázta és csókolómmal köszönt.Sose aludt ott.. sőt, nem is járt hozzá.
Most Berni 17 éves.. a középső 21, a nagyobb 23.Ők nem foglalkoznak a nagyanyukkal..de Berni mindig megy át neki segíteni a kertbe, takarít nála.Teljesen magától, senki se kéri tőle.Azóta is magázza, sose fogad el tőle semmit.Ha az anyósom megakarja puszilni elhúzza az arcát.Volt, hogy egy 20ezrest rejtett el a táskájába..de amikor a lányom megtalálta egyből vissza adta.
Szinte mindennap felhívja az anyósom, hogy hogy van? mit csinál? mikor megy hozzá?
Egyértelműen látszik, hogy a lányom nem szereti a mamáját.Most az anyósom új "nagyszerű" ötlete, hogy Berni nevére íratja a házát és mindent Rá hagyj. Berni konkrétan megmondta neki, hogy nem akarja! Nekem se, a páromnak és a másik két gyereknek se tetszik az ötlet.Rengettek pénzről van szó..
Nem tudom mit tehetnénk....
"Nem a "lé" érdekel.. csak a másik két gyerekem is az unokája..."
Ez miért nem akkor lebegett a szemed előtt, amikor a nagyi nem engedte a sok unoka között ennek az egy szemnek, hogy tegezze, soha nem kapott egy csokit sem stb? A többi unoka kapott szeretetet, ez az unoka némi alaptőkét kap az életéhez. Ha ebből indulunk ki, akkor valamit valamiért! A nagyit pedig nagyon is megértem. Mindenkinek kinyalta a hátsóját is mégsem törődik vele a kutya sem. Felnevelte a gyerekeit, évekig eltartott téged is, az unokákat imádta, szerette, kényeztette, most meg messziről kerülitek mindannyian. Nem semmi család vagytok ti. A család egyetlen kis "rút kiskacsája" segít csak rajta, ennyit igazán megérdemel és PONT.
Egyébként az öreglány életében a saját vagyonával azt tesz amit szeretne. Ha rá akarja íratni az unokájára, akkor ráíratja.
ebbe a korba = ebben a korban
nem segít semmibe = nem segít semmiben
koromba = koromban
megse = meg sem
biciglit = biciklit
nagyanyukkal = nagyanyjukkal
kertbe = kertben
megakarja = meg akarja
vissza adta = visszaadta
rengettek = rengeteg
minden félét = mindenfélét
hónapba = hónapban
önkéntescsicskát = önkéntes csicskát
leszoktam menni = le szoktam menni
kénne = kéne (kellene)
mostanába = mostanában
Tinikém, ez már megint egy nagyon fantáziadús kérdésnek indult, de aztán a szóhasználatod lebuktatott, le is léptél gyorsan... Majd kiírtál egy újabb kamukérdést, ezt itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Újra és újra le fogsz bukni kiscsillag, mert fertelmes a helyesírásod, a fogalmazásod. Mi jó van abban neked, hogy hülyeségeket írkálsz ki, nagyon unod magad így a nyári szünetben?? Tanulj inkább, hátha megtanulod kicsit az anyanyelved alapvető helyesírási szabályait... ugyanazokat véted el az összes degenerált kamukérdésedben.
Jogos, tanulj inkább, agyszülemények helyett.
Ne vedd el mások idejét, energiáját, segítő készségét a baromságaiddal. Látom, tényleg vannak energia vámpírok!
Kár elcseszned az oldal becsületét, mert az ilyenek miatt nincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!