Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak? Anyós gondok.

Mit csináljak? Anyós gondok.

Figyelt kérdés

Kikészít anyósom ideglieg már mindenért éngem hibáztat gyűlöl.

Szeretem a fiát nagyon ezért nem szólok vissza neki,de nem bírom már sokáig.

1 évvel ezelőtti problémákat hozza fel mert nem tud mit felhozni ellenem már.Oda figyelek arra már hogy ne nagyon tudjon mibe belekötni de abba is beleköt miért vettem dolgokat a lakásba a régi miért nem jó..(pl..cukor tartó meg hasonló kis dolgok..)

Igaz nála lakunk a párommal de a párom nem akar el költözni inen.Már annyira vészes a helyzet hogy köszönni is nehezen hajlandó.Párom mellettem van mindenben ebből nagy viták szoktak lenni.

2013. júl. 17. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Istenem, már megint egy ilyen...

Hány évesek vagytok? Van munkátok? Minek költöztél az anyós nyakára, ha nem jöttök ki?! A párod miért nem akar elköltözni?

Egész életében nem ülhet anyuci szoknyája mellett... az ilyen hapsikat kerülni kell akik rá vannak nőve az anyjukra.

Az anyósnak meg igaza van, ha az ő cukortartóját dobálod ki és veszel újat. Ha a sajátod, akkor csak házsártos.

2013. júl. 17. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A párod nincsen semmiben sem melletted, mert ha ott lenne akkor már rég elköltöztetek.

Szerintem anyósodnak teljesen igaz van, hogy az ö lakásában, az ö háztartásában az ö cukortartóját használjátok.

Ha nem tetszik a régi lehet neki karácsonyra egy újat ajándékozni, akkor eldöntheti ö, hogy akarja-e vagy sem az újat.

De mit szolnál ha a te lakásodba menne anyósod és lecserélné a cukortartódat?

Egyszerüen el kell költözni.

2013. júl. 17. 14:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Szereti ezt a házat a párom úgy van vele hogy majd az anyja elfog innen menni átveszi a ház kölcsönt stb.. párom 24 én 20 Most fejeztem be a sulit éppen munkát keresek de eddig is adtam a háztartásba 30-40 körül havonta. Azért vettem mert tiszta zsír volt és igénytelen volt az egész, nem bírtam nézni már.De nem dobtam ki az övét hanem be áztattam és elrajtam.
2013. júl. 17. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"majd az anyja elfog innen menni" - mégis hova? Ott hagyja nektek a házat?

Én tuti nem élnék így még 30-50 évet. De te tudod. Ez jobb nem lesz, csak rosszabb.

2013. júl. 17. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ilyet akkor is illetlenség csinálni! Az az ő háza, ő él ott 30 éve (ha nem több), ne cseréld le a cuccait benne, akkor sem, ha szerinted ízléstelen.

Ha nem tetszik, felvetheted neki, hogy mi lenne, ha néznétek egy újat közösen, de csak úgy odatrollkodni és kidobni az övét puszta bunkóság!

Ha az anyós tisztítási módszere neked nem megfelelő az sajnálatos (előfordul), de ez nem jogosít fel arra, hogy kidobáld a cuccait. Gondolom te is fel lennél háborodva, ha bemenne a szobádba, kidobná a kedvenc pár cipődet mert sáros és amúgy is régi, és venne valami neked nem tetszőt helyette...

2013. júl. 17. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi ez nem anyòs gond hanem meny.De mêg az se mert igazàbòl nem az anyosòd.Amìg ott laksz csend a neved mindenben.Arra vàrni, hogy majd elmegy ( egyèbkènt hova menne, vagy meghal?) ha megunja vagy ilyesmi szànalmas. Elkell költözni sajàt èletet èlni...
2013. júl. 17. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

Vannak anyósok, akik a segítséget célzásnak veszik és megsértődnek. Volt egy ismerősöm, akik szintén anyósékhoz költöztek, és hát az volt, hogy majd anyuka főz, mert az ízlik a családnak, majd anyuka mosogat, mert ő tudja mi hová való, majd anyuka... mindent. Szegény csaj nem mert semmihez sem nyúlni, egész nap gubbasztott a szobában. Anyósa meg mindenkinek azt beszélte, hogy egy lusta disznó, a fiának is mondogatta állandóan, pár év múlva el is hajtották a háztól. Még szerencse, hogy gyerek nem született.

Talán próbáld meg úgy, hogy "nem bánja anyuka, ha segítek magának? például kitakarítom a konyhát, míg maga mást csinál.."

2013. júl. 17. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebben a formában igaza van.Azt hittem magadnak vettél új cukortartót, ahhoz pl semmi köze.De ezt csinálhattad volna finomabban is.

1: Nincs az a zsíros cukortartó, amit ne lehetne elmosni, bármennyire is ragad a zsírtól.

2:Ha már az első megoldás derrogál veszel egyet magadnak is és hogy ne bántódjon meg megmondod, h kaptad ajándékba és szívesen használnád azt IS.Az övét nincs jogod elpakolni.

3:Akár ajándékba is vehettél volna valamit ami neki is tetszik és nem arra hivatkozni, h neked nem tetszik az övé (pláne, hogy te élsz nála és nem fodítva).Pl: "Bözsike néni, tudom, hogy már van egy, de megláttam ezt a cukortartót és arra gondoltam biztos tetszene Bözsike néninek is, nem tudtam otthagyni".

Úgy kb ennyi.Te nem akadnál ki ha ő lakna nálad és elpakolná a cuccaidat majd kirakná amit ő vett?

2013. júl. 17. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Most eldöntöttem, utoljára írok választ anyós kérdésre.

Én 36 éves vagyok, de van egy 20 éves fiam, aki komoly kapcsolatban van másfél éve egy kislánnyal, akit nagyon szeretek.

A fiam itthon lakik, tanul még, a lány is.

Lényeg.

Ha ide is költözne a lány, szabályok vannak!

Ez az én házam, az én váram.

Ne vegyen ide senki semmit, itt én döntöm el, mi kell, mi tetszik.

Ha itt laknának, megvan a szabad tér, de a konyhám, a kertem csak az enyém.

Ez most sarkítva van. Ha azt mondja, Kati (nem szeretem ha anyukáznak :)) nem-e lenne jobb egy modernebb cukortartó? Akkor azt mondom, ok.Buliznánk holnap, szétcsapjuk a lakást, ok. Takarítsatok ki magatok után.De, kérem a kérdést, mert nem szabad szerepet cserélni. KOMMUNNIKÁCIÓ!!!

2013. júl. 17. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Te költöztél oda. 20 éves vagy és szerelmes. A párod nem akar elköltözni. És neked volna hová menned? Akár vele akár nélküle? Mert, ha az a fontos mindkettőtöknek, hogy együtt maradjatok, akkor menjetek. Jobb nem lesz. Sőt!
2013. júl. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!