Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jópofiznom kéne?

Jópofiznom kéne?

Figyelt kérdés
Anyósom a szemembe nyájas,hátam mögött kibeszél és pocskondiáz!A szüleimet szintén bántja,kizavarja őket a szobábol ha nálunk vannak,mert őket jobban ismeri a baba és nem rá figyel,jelzem szüleimnél lakunk,átalakították a házat hogy idejöhessünk,babakocsit vettem,50 ezer ft-ot kaptunk babaruhákra,egyebekre...Anyósom 1 cumisüveget hetekig keresett...Célozgat rá,hogy szórom a pénzt azért ha csirkemellet veszek a boltba,vagy új cuccokat a páromnak és magamnak,vagy hogy miért veszek a gyereknek pampers pelust mert az milyen drága(mástól kipattog a bőre)Szerinte havi 60 ezret félre kéne tudnom tenni,de nem tudok szóval elköltöm a pénzt minden hülyeségre...
2013. júl. 11. 13:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán tetszett neki a dolog,reggel fél 8kor már sms-t irt,hívott...jelzem babámnak fájt a hasa fél éjszaka,hajnali 3tól,masszázs,torna,poci simi és igy 7körül elaludt,erre nem normális anyósom elkezd hivogatni,kinyomom a telót,persze még ígyis hív,kislányom felriadt,újabb sírás,hiszti,teló kikapcs,erre hívja páromat,hogy biztos csavargok,vagy duzzogok valamiért...párom felhivja anyumat hogy mi van...és megint én lettem a sz.r menny.Ezek után felhivtam,még megakarta szabni hogy ebédre ott vagyunk és este jövünk...na persze,picikém ordít amint kézbe veszi,mondtam max 2 óra vagy nem megyünk,nem érek rá,még vár a dédi is,erre duzzogva annyit mondott majd megyünk,és kinyomta.
2013. júl. 14. 11:00
 22/25 anonim ***** válasza:

De figyelj, a férjednek ezt miért nem mondod meg?

Ha anyósod köcsög is tanulj tőle. Te is sajnáltasd magad, meg siránkozzál a férjednek, hogy hát de a baba nyűgös volt és épp letetted végre egy átvirrasztott éjszaka után, jó, hogy kikapcsolod a telefont, ne csörögjön. Különben is, hétvégén ki telefonál reggel kilenc előtt?! Még akkor is, ha hétkor felkelek, ha valaki nekem kilenc előtt telefonál, akkor le vagyok döbbenve, hogy mégis mit gondol.

Ne ugrálj már úgy, ahogy fütyülnek. Nem félévente látják azt a gyereket, hogy ne lehessen azt mondani, hogy értse meg, máshova mégy, más dolgod van, nem fogsz még hozzájuk is szaladgálni egy órára se. Nekem is ettől van tele a hócipőm anyósommal, hogy ő nem fog fel olyat, hogy később, mindent azonnal akar. A csúcs az volt, mikor a szomszédjukban laktunk, színházba készültünk, kezdtünk felöltözni, erre becsenget, hogy menjen már át a férjem és takarítson csatornát, mert ideje lenne megcsinálni és mindig ő szokta. Mondta, hogy most megyünk el, nem fogja összekoszolni magát és sietünk is. És teljesen besértődött, hogy milyen már, hogy nem ugrott azonnal arra, amit mondott neki. Mi meg úgy voltunk vele, hogy akkor besértődik. Minden csoda három napig tart, egy-két ilyen csodát eljátszol és rá fog jönni, hogy nem a marionett bábja vagy, hogy úgy rángasson, ahogy kedve tartja.

2013. júl. 14. 14:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Mértnem mondod hogy nemmész és kész? Ne legyél már ennyire...
2013. júl. 14. 19:07
 24/25 A kérdező kommentje:
Életem leghosszabb 2 órája volt,rögtön megjegyezte hogy tán új papucsom van,és meglátszik hogy 10.dike után vagyunk...ja meg hogy ez a gyerek mindig alszik...pff 5 hetes mit várt bukfencet,nem értem én ezt.Miután hazajöttünk bepróbálkozott hogy otthagytam a párom telefonszámláját,áthozzák e...mondtam hogy nem mert megyünk a dédihez,már megbeszéltük párszor,hogy azért mentünk mi át!Ja és szerinte elkapattuk a picit,én meg anyukám...Jelzem anyu még hozzá se mer szólni a picihez ha itt vannak mert az is baj.Minek adtam neki ilyen hamar cumit,majd kiáll a foga,errre mondtam neki hogy ne aggódjon fogszabályzós a cumi,nem fog kiállni.Akkor persze rávágta,hogy akkor jó drága volt...Párom 1 hónapja nem találkozott velük,és nem is bánja,én meg viseljem el,hát kizárt elég volt belőle!
2013. júl. 15. 15:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Ó én ezekre direkt rájátszok. Hogy jah, elég drága volt, de hát ez a jó, biztos nem veszek olcsón valami szart neki. 10 ezerért vettem a papucsot igen, pont le volt árazva. Tök jó, amúgy is kellett nem szoktam én kivárni a leárazást, szeretem ezt a márkát, csak 8 pár cipőm van, alig vártam, hogy végre vegyek egyet. Jövő héten megyünk majd, kéne pár felső tetszik tudni. Ja, hogy oda? Hát én oda nem járok, biztos nem vennék fel olyanokat. Ja olcsó, tudom, olyan is ugyebár. Nem nem ugyanaz, egyáltalán nem ugyanaz, ránézésre látszik, meg felvenni is más és a tartóssága is. Na mindegy.

Komolyan, annyit lovagolt már a pénzen, hogy "milyen drága volt???" meg folyton célozgatott, hogy már rendesen élvezem, hogy hüledezik. Nem is szólhat egy rossz szót se, mert annyit foglalkozik mindenki anyagi dolgaival, meg a dolgok árával, hogy szerintem erre élvez, erre vágyik, hogy megbotránkozhasson mások mennyit költenek, aztán mondhassa tovább.

2013. júl. 17. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!