Jópofiznom kéne?
Én már kitiltottam volna őt,ha anyukádék nem tették.
Mi az hogy kizavarja a szüleidet a saját házukban levő szobából?És ha nem az ő pénzét költöd,nem mindegy neki mire mennyi megy el?Egyáltalán minek beszámolni?
Én anyósom is próbált elszámoltatni,de megmondtam,hogy amig nem az ő házában az ő pénzéből élünk,addig felejtse el,hogy tudni fog a bevételeinkről és kiadásainkról,felnőttek vagyunk,megoldjuk,hogy jó legyen.
Döntsd el, hogy maradsz betoji kislány-szinten, vagy hajlandó vagy a lábikóidra állni és az anyóst szépen leteremteni. Azért tehet meg veled bármit, mert a fiacskája szemében Szent, te pedig egy gyönge buta lib vagy a jelek szerint.
Első a gyereked, utána a férjed és a szüleid. Anyóspajtás csak annyit tehet meg, amennyit te megengedsz neki. Nem kell és nem is szsbad félni a konfrontációtól.
Egyébként te ugyanzat csinálod: anyóspajtás háta mögöt telhordod őt mindennek és pocskondiázod. És egyáltalán nem biztos, hogy minden szavad igaz, és ugyebár anyóspajtás nincsen itt, hogy elmondja a másik oldal véleményét...
Nőj fel és állj ki magadért, a gyerekedért és a családodért.
Próbált volna anyós velem így bánni! A töredékéért megszakítottam volna vele végleg minden kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!