Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jópofiznom kéne?

Jópofiznom kéne?

Figyelt kérdés
Anyósom a szemembe nyájas,hátam mögött kibeszél és pocskondiáz!A szüleimet szintén bántja,kizavarja őket a szobábol ha nálunk vannak,mert őket jobban ismeri a baba és nem rá figyel,jelzem szüleimnél lakunk,átalakították a házat hogy idejöhessünk,babakocsit vettem,50 ezer ft-ot kaptunk babaruhákra,egyebekre...Anyósom 1 cumisüveget hetekig keresett...Célozgat rá,hogy szórom a pénzt azért ha csirkemellet veszek a boltba,vagy új cuccokat a páromnak és magamnak,vagy hogy miért veszek a gyereknek pampers pelust mert az milyen drága(mástól kipattog a bőre)Szerinte havi 60 ezret félre kéne tudnom tenni,de nem tudok szóval elköltöm a pénzt minden hülyeségre...
2013. júl. 11. 13:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.A mami kicsit sokra tartja magát.Ha már végképp nem bír magával,akkor szépen el kell neki magyarázni,hogy vegyen vissza a lendületből.
2013. júl. 11. 13:42
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én már kitiltottam volna őt,ha anyukádék nem tették.

Mi az hogy kizavarja a szüleidet a saját házukban levő szobából?És ha nem az ő pénzét költöd,nem mindegy neki mire mennyi megy el?Egyáltalán minek beszámolni?

Én anyósom is próbált elszámoltatni,de megmondtam,hogy amig nem az ő házában az ő pénzéből élünk,addig felejtse el,hogy tudni fog a bevételeinkről és kiadásainkról,felnőttek vagyunk,megoldjuk,hogy jó legyen.

2013. júl. 11. 13:46
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Az öreglány féltékeny a szüleidre, hogy többet láthatják az unokát; féltékeny Rád, mert a fia Veled van. Ne foglalkozzatok vele, és kérd meg a szüleidet, ne hagyják el a helyiséget, csak azért, mert a Nagyságos Asszony úgy gondolja.
2013. júl. 11. 13:46
 4/25 A kérdező kommentje:
Eddig apuék inkább be se jöttek ha itt voltak,az udvaron üldögéltek,hagy unokázzanak ők is...ekkor szóvá tette anyós hogy tán haragszanak rájuk azért nincsenek a szobába..legutóbb mikor ők is bent ültek velünk,akkor kizavarta őket,apu pedig nem szólt csak kiment,holott ilyet nemhagyna szó nélkül,de nem akar gondot.Sokat köszönhetünk anyuéknak,és rosszul érzem magam hogy anyos minden vasárnap beszól nekik,vagy csipkelődik.Párom sokszor dolgozik,és nem merek neki szólni mert heves természete van.
2013. júl. 11. 13:56
 5/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a párodnak sem kellene úgy heveskednie,ha ott laktok anyudéknál.Igenis le kell állítani a mamit,ha ilyen.Ha nem szóltok rá,mi lesz később?Téged is kizavar?
2013. júl. 11. 13:58
 6/25 A kérdező kommentje:
valami olyasmi...kiveszi a kezemből a babát,ő fürdeti,meg akarta etetni almával...1 hós a pici!
2013. júl. 11. 13:59
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd neki!
2013. júl. 11. 14:02
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Én elmagyaráznám neki,hogy ő az én gyerekem és nem az övé.Ha nem tetszik neki a helyzet,akkor mehet a fenébe.Ne hagyjátok magatokat!
2013. júl. 11. 14:03
 9/25 anonim ***** válasza:
15%

Döntsd el, hogy maradsz betoji kislány-szinten, vagy hajlandó vagy a lábikóidra állni és az anyóst szépen leteremteni. Azért tehet meg veled bármit, mert a fiacskája szemében Szent, te pedig egy gyönge buta lib vagy a jelek szerint.

Első a gyereked, utána a férjed és a szüleid. Anyóspajtás csak annyit tehet meg, amennyit te megengedsz neki. Nem kell és nem is szsbad félni a konfrontációtól.

Egyébként te ugyanzat csinálod: anyóspajtás háta mögöt telhordod őt mindennek és pocskondiázod. És egyáltalán nem biztos, hogy minden szavad igaz, és ugyebár anyóspajtás nincsen itt, hogy elmondja a másik oldal véleményét...

Nőj fel és állj ki magadért, a gyerekedért és a családodért.

Próbált volna anyós velem így bánni! A töredékéért megszakítottam volna vele végleg minden kapcsolatot.

2013. júl. 11. 14:04
 10/25 anonim ***** válasza:
Te vagy a legnagyobb papucs ha ezt engeded. Állj már a sarkadra könyörgök oltsd ki anyóst hogy az te gyereked ő takarodjon amerre lát.
2013. júl. 11. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!