Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jópofiznom kéne?

Jópofiznom kéne?

Figyelt kérdés
Anyósom a szemembe nyájas,hátam mögött kibeszél és pocskondiáz!A szüleimet szintén bántja,kizavarja őket a szobábol ha nálunk vannak,mert őket jobban ismeri a baba és nem rá figyel,jelzem szüleimnél lakunk,átalakították a házat hogy idejöhessünk,babakocsit vettem,50 ezer ft-ot kaptunk babaruhákra,egyebekre...Anyósom 1 cumisüveget hetekig keresett...Célozgat rá,hogy szórom a pénzt azért ha csirkemellet veszek a boltba,vagy új cuccokat a páromnak és magamnak,vagy hogy miért veszek a gyereknek pampers pelust mert az milyen drága(mástól kipattog a bőre)Szerinte havi 60 ezret félre kéne tudnom tenni,de nem tudok szóval elköltöm a pénzt minden hülyeségre...
2013. júl. 11. 13:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

Jaj, mennyire együtt érzek veled. Nagyon rossz az ilyen helyzet. Nálunk is ez van, csak apóssal (anyós elhunyt). Párom hagyott neki kulcsot azzal, hogy jó az ha a papánál is van kulcs, sosem lehet tudni. De a papa fogja magát, kopogás nélkül becsattog a lakásba, még csak be sem szól, hogy hahóóóó. Néha majdnem szívrohamot kapok. Aztán minden alkalommal b*sztat, hogy minek mosok annyit, sok vizet fogyasztok, nem igaz, hogy 2 hós baba ennyit piszkol, meg hogy milyen jó dolgunk van, hogy gyakran eszünk húst. Párom fizikai munkát végez, nem lehet napi 10 órát melózni tejbegrízen. Idegeimre megy. Ha eljön szegény anyukám, rá zúdítom a panaszt, hogy az öreg hogy idegesít, és egyszer már ki fogok kelni magamból. Páromnak is hiába mondtam, szerinte nem b*sztat az öreg, nem úgy gondolta. Már azt is utálom, hogy bejár csak úgy, nem még, hogy beleszól a dolgokba.

Szóval együttérzésem :)

2013. júl. 11. 14:43
 12/25 A kérdező kommentje:
Anyu csitít,hogy mégis az unokájához jön,nem akarják hogy a párom összevesszen az anyjával,ezért nem szólnak.Első unoka ezért próbálom magam visszafogni,de nagyon nem megy már...Hogy mondjam meg neki,hogy vasárnapra programom van,mikor mindig akkor jönnek látogatni?A dédi elköltözik és szeretném a délutánt vele tölteni,hogy még unokázhasson mielőtt elmegy,mert most nem látja jó pár hétig.
2013. júl. 11. 16:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
De minek jópofizni? Haggyad már... Ha ő nem normális neked sem kell annak lenni ám.
2013. júl. 11. 16:05
 14/25 Amado atya ***** válasza:
100%

Nem kell jópofizni vele. Ha legközelebb kizavarja a szüleidet a saját házuk szobájából, akkor csendesen kiveszed a gyerkőcöt a kezei közül, és egy rövid, kétszavas tőmondattal elintézed.

A mondat pedig: "Takarodjatok innen!"

2013. júl. 11. 18:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy mondjam meg neki,hogy vasárnapra programom van,mikor mindig akkor jönnek látogatni?"

-Ne tessék jönni vasárnap, nem érünk rá.

-Mit csináltok?

-Mást.

-De mindig akkor megyünk, miért nem mehetünk, mit csináltok?

-Mondom, mást. Nem érünk rá. Majd beszélünk, most rohanok, csókolom.

*Telefon lerak*

2013. júl. 11. 22:54
 16/25 i hate this world ***** válasza:
100%
Dehogy kéne jópofiznod. egy paraszt az anyósod.
2013. júl. 11. 23:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Kulcsos apósos válaszoló, ha bent hagynád a te kulcsod a zárban, nem tudna bejönni.
2013. júl. 12. 14:08
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát most írtam neki sms-t hogy délután bográcsolnak a keresztszüleim és szeretnénk elmenni családostul,jó lenne kimozdulni 5 hete a kapun nem mentem ki jóformán,csak a védőnőhöz maximum.Nem tudom hogy fogadja,felajánlottam neki hogy holnap ebéd után átviszem 1-2 órára,mert utánna megyünk a dédihez,tőle pedig nem várhatom el,hogy 74 évesen ő biciklizzen el délután,hogy babázzon kicsit a költözés előtt,szegény mindennap hív hogy ugye biztos megyünk.Az sms óta anyósom nem reagált,de délután még a telefont is kikapcsolom,és elmegyek a bográcsolásra,persze a babával együtt,a párom úgyis későig dolgozik,és ennyi nekem is jár!
2013. júl. 13. 11:22
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, jó szórakozást! Majd írd meg, mit reagált.
2013. júl. 13. 11:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Na végre valamit mertél mondani neki. De kérdező, halál komolyan, felnőtt ember vagy, önálló. Ne érezd már úgy, hogy magyarázkodnod kell, meg csereberét ajánlani, hogy helyette helybe viszem már holnap stb. Nem érsz rá hétvégén. Pont. Majd legközelebb.
2013. júl. 13. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!