Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket egy kicsit sem érinten...

Titeket egy kicsit sem érintene rosszúl, zaklatna fel? Vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Mivel az kerettörténet sok oldalba se férne bele ezért, a rövid verzió.: Barátnőmmel és az az apjával lakom a házukba kb egy éve, itt kaptam munkát, és hogy együtt tudjunk lenni. Viszont az apja havi 30 rugót legombol rólam és semmi látszata nincs ( víz meg áram+gáz) Főtt kaja kb sosincs amikor meg én veszek valamit megcsinálom abból eszik ha nem ízlik neki lepocskondiázza. Mondjuk ez ritka. Az igazán irritáló része mostanában jött elő. Volt egy albérlője aki nem fizetett, azt is mi tartottuk el. Közbe folyamatosan ügyvédhez járt, és tömte bele a pénzt. Trafiktörvény miatt hónap elejétől munkanélküli lett és mondta: Lehet legközelebb a 30 se lesz elég. Szorul a hurok stb. Erre 2 hete tudom meg (barátnőm szólta el magát a faterja EGY nappal előtte szólt ,hogy elmennek.) ,hogy befizetett egy máltai utazásra egy hétre, és ma mentek el családostul. Én meg meglettem bízva, hogy öntözzek etessek kutyát ürítsem a postaládát...

Barátném is csak annyit mondott kibírom mondván sok éve tervezi Amikor meg hangot adtam nemtetszésemnek akkor még én voltam a rossz... Hogy nem az én pénzemből van stb.

Most Szerintetek Jogosan Forr bennem a méreg?, illetve okkal gondolkodom az elköltözésen? Hazaköltözésen? :/

2013. júl. 10. 19:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Hát ha szólnak, és időben szólnak lehet elmentem volna talán 1 repijegyet kitudtam volna magamból préselni. Másrészt amikor idejöttem se kezelt úgy mint 1 családtagot..sőt kb meg is mondta hogy csak 1 barátvagyok se férj se semmi... talán mint 1 lakótársat... de semmi több..

Megtudta tenni mert ismerte a főnököt.. folyton odajárt, meg ö is protezsálta be kb a lányát..

2013. júl. 10. 21:41
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó és akkor elfogadod, hogy örökre így fog veled bánni? A barátnőd meg vígan nevetgélve elmegy nyaralni, amikor sejtheti azért, hogy ez neked hogy esik? Ez mindenre vall, csak arra nem hogy mennyire oda lenne érted meg vissza.

Mi nem élünk együtt a párommal, még is hívtak a családi nyaralásukra tavasszal. Le kellett mondanom hivatkozva az új munkahelyemre (most kezdtem), nem tudtam hogy elengednek-e majd, stb. Egy hónapja még is rákérdeztek megint, hogy biztos nem tudnám-e megoldani, nem szeretnék-e menni, ekkor már tudtam, hogy elengednének, így szomorkásan ugyan, de beismertem, hogy szívesen mennék velük. (Nekem kell kifizetnem)

Még aznap elkezdtek intézkedni, hogy foglaljanak még egy helyet, pedig csak augusztus végén lesz a nyaralás.

Számomra ez az, ami megmutatja, hogy befogadott a párom családja és nem csak egy barátnő vagyok, aki jött, meg majd ugyanilyen gyorsan távozik is. Sokat számít az, hogy nem adta a párom a kezébe a kiskutyáját, hogy csá, holnaptól én sütkérezek, néha etesd már meg a "dögöm", aztán meg majd áradozik milyen jó volt. :D

Szerintem ez GÁZ és az is gáz hogy nem veszed észre, hogy a barátnőd részéről is gáz, hogy nem áll ki teljes mellszélességgel melletted.

Adjátok össze a pénzeteket és költözzetek el egy közös kis albérletbe! Nem jönnétek ki sokkal rosszabbul belőle, mint így.

2013. júl. 10. 22:19
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Summa summárum ennél a gáz családnál megmondták családtag nem lehetsz,ellenben úgy látszik CSELÉD igen!

Hát azért már....tervezd a külön költözést!

2013. júl. 10. 22:22
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
költözz!!!
2013. júl. 11. 00:05
 25/30 anonim ***** válasza:
20%
Igazad van első hallásra! Csak mindig van egy másik,akinek szintén igaza van,írjon ő is be! Aztán döntök.
2013. júl. 11. 05:44
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Jogosan, Kisstylű magadnakvaló lehetsz! Neked csak a pénz számít,
2013. júl. 11. 05:46
 27/30 anonim ***** válasza:
mi is apuval élünk 3-an a párommal, hálát adok a jó Istennek, hogy a szüleim nem lejmolnak, egy forintot sem fogadnak el tőlünk, apu szokott adni nekünk egy tizest kéthetente, hogy vásároljunk be, mert neki nincs rá ideje. A párom szüleiről tudnék mesélni, csak a sok idő lenne mire leírom :D
2013. júl. 11. 07:49
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
jaj, utolsó vagyok, elfelejtettem írni, hogy a helyedben én azonnal szedném a sátorfámat és elhúznék onnan. mondd el a barátnődnek, hogy kihasználva érzed magad, és ez neked nem jó így elköltözöl.
2013. júl. 11. 07:50
 29/30 anonim ***** válasza:
88%
hallod, én húznék a francba. A kutyát lásd el, ő nem tehet róla, néha öntözd meg a dudvát, oszt jól van. Én nem foglalkoznék velük. Nem kell szakítani, de azért ez durva. Inkább magadra költenéd. Vagy innentől kezdve te fizeted be a csekket és kész. Már ha ezek után maradsz. Mondd, hogy pénzt nem adsz, de kifizeted a számlát, 20 ezer forint értékben. Kész!
2013. júl. 11. 14:45
 30/30 mi a fene ***** válasza:
Fejlemény, költöztél, vagy maradtál ?
2014. nov. 30. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!