Titeket egy kicsit sem érintene rosszúl, zaklatna fel? Vagy csak én reagálom túl?
Mivel az kerettörténet sok oldalba se férne bele ezért, a rövid verzió.: Barátnőmmel és az az apjával lakom a házukba kb egy éve, itt kaptam munkát, és hogy együtt tudjunk lenni. Viszont az apja havi 30 rugót legombol rólam és semmi látszata nincs ( víz meg áram+gáz) Főtt kaja kb sosincs amikor meg én veszek valamit megcsinálom abból eszik ha nem ízlik neki lepocskondiázza. Mondjuk ez ritka. Az igazán irritáló része mostanában jött elő. Volt egy albérlője aki nem fizetett, azt is mi tartottuk el. Közbe folyamatosan ügyvédhez járt, és tömte bele a pénzt. Trafiktörvény miatt hónap elejétől munkanélküli lett és mondta: Lehet legközelebb a 30 se lesz elég. Szorul a hurok stb. Erre 2 hete tudom meg (barátnőm szólta el magát a faterja EGY nappal előtte szólt ,hogy elmennek.) ,hogy befizetett egy máltai utazásra egy hétre, és ma mentek el családostul. Én meg meglettem bízva, hogy öntözzek etessek kutyát ürítsem a postaládát...
Barátném is csak annyit mondott kibírom mondván sok éve tervezi Amikor meg hangot adtam nemtetszésemnek akkor még én voltam a rossz... Hogy nem az én pénzemből van stb.
Most Szerintetek Jogosan Forr bennem a méreg?, illetve okkal gondolkodom az elköltözésen? Hazaköltözésen? :/
Amúgy szerintem,ha ezt a nem kis pofátlanságot megengedték maguknak,legközelebb úgy fogják gondolni pénzt is emelnek neked,hiszen veled mindent meg lehet csinálni.
(Tapasztaltam már,hogy megy ez az ilyeneknél)
Csak szólok,mikor 1 hét gondozásra bízom a növényeimet és a háziállataimat,akkor még én fizetek a barátnőmnek a fáradozásaiért.
Mondhatni inkább kompenzálásként még csökkenteniük kéne a pénzt,amit elvesznek tőled egy hónapban,ez lenne a minimum!!
ma 19:52
Ez tényleg elég buta kérdés volt......
Ha felajánlották volna, mentél volna? Nem. Szóval ezt az opciót vessük el.
Nézd, egy őszinte tanácsot tudok adni: keress más nőt, ha megvan, költözz hozzá (a környéken persze, állást ne hagyd ott, ha jól érzed magad a munkahelyeden). Addig míg nem találsz, laksz ezeknél az egyszerű embereknél.
Ez akkor sem úgy működik egy munkahelyen, hogy apám besétál és helló szija kérek egy hét szabit a lányomnak... egyrészt.
Másrészt, ha családtagként kezelnének, akkor megkérdezték volna, hogy te szeretnél-e menni, még ha neked is kell kifizetni.
Harmadrészt, oké, maradj, de ha ezekután van pofája apukának több pénzt elkérni tőled, akkor még be is intenék neki búcsúzóul...
Negyed részt, én nem akarnék ilyen családot magamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!