Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket egy kicsit sem érinten...

Titeket egy kicsit sem érintene rosszúl, zaklatna fel? Vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Mivel az kerettörténet sok oldalba se férne bele ezért, a rövid verzió.: Barátnőmmel és az az apjával lakom a házukba kb egy éve, itt kaptam munkát, és hogy együtt tudjunk lenni. Viszont az apja havi 30 rugót legombol rólam és semmi látszata nincs ( víz meg áram+gáz) Főtt kaja kb sosincs amikor meg én veszek valamit megcsinálom abból eszik ha nem ízlik neki lepocskondiázza. Mondjuk ez ritka. Az igazán irritáló része mostanában jött elő. Volt egy albérlője aki nem fizetett, azt is mi tartottuk el. Közbe folyamatosan ügyvédhez járt, és tömte bele a pénzt. Trafiktörvény miatt hónap elejétől munkanélküli lett és mondta: Lehet legközelebb a 30 se lesz elég. Szorul a hurok stb. Erre 2 hete tudom meg (barátnőm szólta el magát a faterja EGY nappal előtte szólt ,hogy elmennek.) ,hogy befizetett egy máltai utazásra egy hétre, és ma mentek el családostul. Én meg meglettem bízva, hogy öntözzek etessek kutyát ürítsem a postaládát...

Barátném is csak annyit mondott kibírom mondván sok éve tervezi Amikor meg hangot adtam nemtetszésemnek akkor még én voltam a rossz... Hogy nem az én pénzemből van stb.

Most Szerintetek Jogosan Forr bennem a méreg?, illetve okkal gondolkodom az elköltözésen? Hazaköltözésen? :/

2013. júl. 10. 19:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Ne légy hülye, lépj le.
2013. júl. 10. 20:01
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy szerintem,ha ezt a nem kis pofátlanságot megengedték maguknak,legközelebb úgy fogják gondolni pénzt is emelnek neked,hiszen veled mindent meg lehet csinálni.

(Tapasztaltam már,hogy megy ez az ilyeneknél)

Csak szólok,mikor 1 hét gondozásra bízom a növényeimet és a háziállataimat,akkor még én fizetek a barátnőmnek a fáradozásaiért.

Mondhatni inkább kompenzálásként még csökkenteniük kéne a pénzt,amit elvesznek tőled egy hónapban,ez lenne a minimum!!

2013. júl. 10. 20:05
 13/30 anonim ***** válasza:
72%
Meg ma lepj le!!! Ebbol jo nem fog kisulni, ne legyel mar BALEK!!!
2013. júl. 10. 20:10
 14/30 A kérdező kommentje:
Barátném is fizet a faterjának, igaz 20.000-t de benzin formájában meg ilyesmik terén visszakapja. Lehet 1 aprót félre érthető voltam ott hogy nekem a haza az 70km el odébb van. szóval csak úgy a fogom magam elmegyek nem megy mert akkor fel is kell mondanom... Minden esetre elötte nap most még elmentek cipőt meg új ruhákat venni... továbbá haza akartam menni a szüleimhez. És még csak annyi se volt hogy hé ráérnél-e. Meg Barátnőm hozzáfűznivalója is csak annyi volt hogy akkor tudta meg mikor már kikérte a szabit az apja a főnőkétől megvette a jegyeket meg stb... Szóval szétvet az ideg és nem mondtam neki hogy jó utat meg jó szórakozást. Igaz ugyan hogy barátnőm felajánlott 1 10.000-t ezért de ilyen szinten akkor is a hányinger kerülget...
2013. júl. 10. 20:25
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Te most komolyan ilyen családot akarsz magadnak? Meg ilyen nőtől akarnál gyereket? Költőz haza vagy albérletbe.
2013. júl. 10. 20:27
 16/30 anonim ***** válasza:

ma 19:52

Ez tényleg elég buta kérdés volt......

2013. júl. 10. 20:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd tudta előre, már bocs, de ezt nem tudom elképzelni. Az apja kéri ki a szabadságát? Vele meg nem is beszéli meg a főnöke? Szerintem "após" egyszerűen csak rávette a lányát hogy mondja ezt neked. Egyébként nagyon undorító dolog, hogy nem szóltak. Az a minimum, hogy amikor kitalálják szólnak neked, hogy ha akarsz gyere, de sajnos neked kell fizetni a részedet, mert nem tudjuk, vagy valami.
2013. júl. 10. 20:31
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja nekem is ez piszkálja a csőröm a legjobban, meg az hogy ha szorul a hurok akkor ne utazgasson. A faterja mondjuk ilyen áskálódó, már jóval ismertségünk óta ilyen nem is véletlenül elvált. És mondjuk ö pont olyan aki csak úgy bejelenti na most megyünk ide vagy megyünk oda. Meg csinál valamit vesz valamit és utána meg kérdezi hogy na ugye jó?! (áron vettem fél kiló kenyeret 300ft ért volt ilyen példa is) De számtalanszor mondtuk neki hogy szóljon és mi megvesszük olcsóbban de falra hányt borsó és még utána mi vagyunk a rosszak. És most 5 napig kb tök egyedül(kutya) közbe meló kuksolhatok és vigyázhatok a házra... bázzmeg...:@
2013. júl. 10. 20:40
 19/30 anonim ***** válasza:
71%

Ha felajánlották volna, mentél volna? Nem. Szóval ezt az opciót vessük el.

Nézd, egy őszinte tanácsot tudok adni: keress más nőt, ha megvan, költözz hozzá (a környéken persze, állást ne hagyd ott, ha jól érzed magad a munkahelyeden). Addig míg nem találsz, laksz ezeknél az egyszerű embereknél.

2013. júl. 10. 21:11
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor sem úgy működik egy munkahelyen, hogy apám besétál és helló szija kérek egy hét szabit a lányomnak... egyrészt.

Másrészt, ha családtagként kezelnének, akkor megkérdezték volna, hogy te szeretnél-e menni, még ha neked is kell kifizetni.

Harmadrészt, oké, maradj, de ha ezekután van pofája apukának több pénzt elkérni tőled, akkor még be is intenék neki búcsúzóul...

Negyed részt, én nem akarnék ilyen családot magamnak!

2013. júl. 10. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!