Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak én reagálom túl? Ti mit...

Csak én reagálom túl? Ti mit tennétek helyemben?

Figyelt kérdés

Anyagi okok miatt párommal szüleinél lakunk.De az anyja megkeseríti az életünket...

Ha veszünk valamit,be néz a hűtőbe,hogy mit vettünk,ha látja,hogy vásárolunk,akkor mindjárt hízeleg..Pl.párommal ma bevásároltunk magunknak,anyós jött oda hozzánk feltűnően kedvesen beszélt velünk,aztán mikor a párom,mondta neki,h magunknak vettük,anyós fogta magát becsapta az ajtót és bement,na ezt mindig eljátssza!Pedig havonta adunk nekik pénz...Külön kaján azért vagyunk,mert havonta 40-50ftot adtunk,meg hetente bevásároltunk,de sokszor elb.szták a pénzt,meg mikor mi vettük a kaját a közösbe anyós akkor is leszidta a páromat,mert egy fasírttal többet evett..arról nem is beszélve,h mindenről tudni akar...kopogás nélkül amikor kedve van bejön...meg mindig mi vagUnk a hibásak ha neki nincs pénze.Volt hogy az utolsó forintunkat is kajára költöttük,adtuk be a közösbe utána meg elmondott minden k.....nak!

ja meg ami a legjobb,magánéletünk nincs,az se zavarja ha épp telefonálok,mondja a mondokáját..Nem egyszer kutatott a holmijaink között stb..Egysze belenézett a neszeszerembe,h van-e gumink...köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől!

2013. jún. 11. 17:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne spóroljatok hanem költözzetek. Mennyit astok le havonta?
2013. jún. 11. 17:15
 2/22 anonim ***** válasza:
adtok
2013. jún. 11. 17:19
 3/22 anonim ***** válasza:

atyavilág, de durva...

mondjuk az én anyósom is ilyen lenne, ha együtt laknánk...

Hát mit is tegyél?? Nehéz, mert mint írod elköltözni nem tudtok, tehát durván nem lehet..

sztem zárjátok be a szobaajtót, vagy 1x direkt imitáljatok szexet, mikor tudod, hogy valszeg rátok nyit, hátha kellemetlenül érezné magát, és észbe kapna...bár kétlem...

a kajadologgal nem tudsz mit tenni, hacsak nem vesztek egy külön kis hűtőt magatoknak...de hát így együtt élni hogy lehet..tényleg sajnállak titeket...kitartás!

2013. jún. 11. 17:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénz zárkózzatok be amikor szexeltek, vezessetek egy külön hűtőt ha nem engedi felezzétek meg a polcokat és amikor elindultok hazulról akkor zárjátok be a szobátokat. KITARTÁST!
2013. jún. 11. 17:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
őszintén?albérlet.mivel az ő háza sajna.mi mondjuk szegeden lakunk,nem tudom máshol hogy van,de 50ből kivettünk 1 szobát albiba(rezsivel).persze ezen felül kaja kell,meg van még 1 lakótársunk a másik szobába,de nem zavarjuk egymást.de a ti esetetekben fontosabb lenne a nyugalom.ha van lehetőség rá hogy szorongva is de külön költözzetek,akkor mennék.egy ilyen nőt nem lehet és nem is érdemes sokáig eltűrni.borzasztó,kihasználja hogy rá vagytok utalva.
2013. jún. 11. 17:30
 6/22 anonim ***** válasza:
11%

Nem azért cica, de örülj neki, hogy van hol laknod!!!!

"40-50 ezrekért" tudod hogy hol laknál? A HÍD ALATT!!! Ennyiért még egy tisztes albérletet sem kapni, nem, hogy rezsivel együtt... Úgyhogy ne sajnáld az anyótól azt a *falat valamit* amit kizabálna a *TI KAJÁTOKBÓL*.

Vagy ha nem tetszik el lehet költözni.

2013. jún. 11. 17:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok,ha mégse menne a költözés vegyetek egy pici hűtőt a szobátokba,szobaajtóra rendes zár,rezsit osszátok el annyi felé ahányan vagytok,többit mindenki maga állja.mást nem lehet tenni,ha valaki kiállhatatlan az nemigen változik.de inkább költöznék..
2013. jún. 11. 17:33
 8/22 anonim ***** válasza:
38%
Együtt éltek nem mond, hogy egy tál ételbe, vagy egy joghutba belehalnátok ha többet vennétek, főleg ha ingyen éltek ott.
2013. jún. 11. 17:33
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
előző előtti voltam MI 50 ből SZEGEDEN lakunk,igaz van egy lakótársunk is...
2013. jún. 11. 17:34
 10/22 anonim ***** válasza:
vagy megszoksz vagy megszöksz...ennyi
2013. jún. 11. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!