Csak én reagálom túl? Ti mit tennétek helyemben?
Anyagi okok miatt párommal szüleinél lakunk.De az anyja megkeseríti az életünket...
Ha veszünk valamit,be néz a hűtőbe,hogy mit vettünk,ha látja,hogy vásárolunk,akkor mindjárt hízeleg..Pl.párommal ma bevásároltunk magunknak,anyós jött oda hozzánk feltűnően kedvesen beszélt velünk,aztán mikor a párom,mondta neki,h magunknak vettük,anyós fogta magát becsapta az ajtót és bement,na ezt mindig eljátssza!Pedig havonta adunk nekik pénz...Külön kaján azért vagyunk,mert havonta 40-50ftot adtunk,meg hetente bevásároltunk,de sokszor elb.szták a pénzt,meg mikor mi vettük a kaját a közösbe anyós akkor is leszidta a páromat,mert egy fasírttal többet evett..arról nem is beszélve,h mindenről tudni akar...kopogás nélkül amikor kedve van bejön...meg mindig mi vagUnk a hibásak ha neki nincs pénze.Volt hogy az utolsó forintunkat is kajára költöttük,adtuk be a közösbe utána meg elmondott minden k.....nak!
ja meg ami a legjobb,magánéletünk nincs,az se zavarja ha épp telefonálok,mondja a mondokáját..Nem egyszer kutatott a holmijaink között stb..Egysze belenézett a neszeszerembe,h van-e gumink...köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől!
atyavilág, de durva...
mondjuk az én anyósom is ilyen lenne, ha együtt laknánk...
Hát mit is tegyél?? Nehéz, mert mint írod elköltözni nem tudtok, tehát durván nem lehet..
sztem zárjátok be a szobaajtót, vagy 1x direkt imitáljatok szexet, mikor tudod, hogy valszeg rátok nyit, hátha kellemetlenül érezné magát, és észbe kapna...bár kétlem...
a kajadologgal nem tudsz mit tenni, hacsak nem vesztek egy külön kis hűtőt magatoknak...de hát így együtt élni hogy lehet..tényleg sajnállak titeket...kitartás!
Nem azért cica, de örülj neki, hogy van hol laknod!!!!
"40-50 ezrekért" tudod hogy hol laknál? A HÍD ALATT!!! Ennyiért még egy tisztes albérletet sem kapni, nem, hogy rezsivel együtt... Úgyhogy ne sajnáld az anyótól azt a *falat valamit* amit kizabálna a *TI KAJÁTOKBÓL*.
Vagy ha nem tetszik el lehet költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!