Csak én reagálom túl? Ti mit tennétek helyemben?
Anyagi okok miatt párommal szüleinél lakunk.De az anyja megkeseríti az életünket...
Ha veszünk valamit,be néz a hűtőbe,hogy mit vettünk,ha látja,hogy vásárolunk,akkor mindjárt hízeleg..Pl.párommal ma bevásároltunk magunknak,anyós jött oda hozzánk feltűnően kedvesen beszélt velünk,aztán mikor a párom,mondta neki,h magunknak vettük,anyós fogta magát becsapta az ajtót és bement,na ezt mindig eljátssza!Pedig havonta adunk nekik pénz...Külön kaján azért vagyunk,mert havonta 40-50ftot adtunk,meg hetente bevásároltunk,de sokszor elb.szták a pénzt,meg mikor mi vettük a kaját a közösbe anyós akkor is leszidta a páromat,mert egy fasírttal többet evett..arról nem is beszélve,h mindenről tudni akar...kopogás nélkül amikor kedve van bejön...meg mindig mi vagUnk a hibásak ha neki nincs pénze.Volt hogy az utolsó forintunkat is kajára költöttük,adtuk be a közösbe utána meg elmondott minden k.....nak!
ja meg ami a legjobb,magánéletünk nincs,az se zavarja ha épp telefonálok,mondja a mondokáját..Nem egyszer kutatott a holmijaink között stb..Egysze belenézett a neszeszerembe,h van-e gumink...köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől!
Ne haragudj, de ha az anyósod kibírhatatlan jellemű, akkor mi a sz*rnak költöztetek oda?
Egyszerűen nem bírom megérteni az olyan párokat, akik "spórolás" célján a szülők nyakára költöznek, aztán sírnak, hogy nem bírják. Akkor menjetek albérletbe, ott az van, amit akartok. Amíg meg az anyósnál laktok, addig sajnos az van, amit ő akar, akármennyire hülye is!
Azt meg duplán nem értem, hogy az mitől "spórolás", hogy havi 40-50.000 ft-ot adtok és emellett magatoknak vásároltok - ennyiből kijön egy 1.5 szobás albérlet rezsistül Pesten, más városban meg nagyobb is. Most akkor min 'spóroltok'?
Utolsó
"40-50ftot adtunk"
Szóval most külön koszton vannak, így semmit nem adnak, én így értelmeztem.
Mi lenne ha úgy spórolnátok, hogy mindenki otthon lakik a saját szüleinél.
Költözzetek el... Gondolom nem kényszerítenek, hogy ott éljetek, így viszont ők vannak igazán otthon és ha valami nem tetszik, el lehet menni.
A ti döntésetek, hogy a családi békét, de anyagi nehézségeket választotok, vagy maradtok ebben a helyzetben... Számomra nem lenne kérdés!
"ennyiből kijön egy 1.5 szobás albérlet rezsistül Pesten"
Álmodsz királylány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!