Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak én reagálom túl? Ti mit...

Csak én reagálom túl? Ti mit tennétek helyemben?

Figyelt kérdés

Anyagi okok miatt párommal szüleinél lakunk.De az anyja megkeseríti az életünket...

Ha veszünk valamit,be néz a hűtőbe,hogy mit vettünk,ha látja,hogy vásárolunk,akkor mindjárt hízeleg..Pl.párommal ma bevásároltunk magunknak,anyós jött oda hozzánk feltűnően kedvesen beszélt velünk,aztán mikor a párom,mondta neki,h magunknak vettük,anyós fogta magát becsapta az ajtót és bement,na ezt mindig eljátssza!Pedig havonta adunk nekik pénz...Külön kaján azért vagyunk,mert havonta 40-50ftot adtunk,meg hetente bevásároltunk,de sokszor elb.szták a pénzt,meg mikor mi vettük a kaját a közösbe anyós akkor is leszidta a páromat,mert egy fasírttal többet evett..arról nem is beszélve,h mindenről tudni akar...kopogás nélkül amikor kedve van bejön...meg mindig mi vagUnk a hibásak ha neki nincs pénze.Volt hogy az utolsó forintunkat is kajára költöttük,adtuk be a közösbe utána meg elmondott minden k.....nak!

ja meg ami a legjobb,magánéletünk nincs,az se zavarja ha épp telefonálok,mondja a mondokáját..Nem egyszer kutatott a holmijaink között stb..Egysze belenézett a neszeszerembe,h van-e gumink...köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől!

2013. jún. 11. 17:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Ne haragudj, de ha az anyósod kibírhatatlan jellemű, akkor mi a sz*rnak költöztetek oda?

Egyszerűen nem bírom megérteni az olyan párokat, akik "spórolás" célján a szülők nyakára költöznek, aztán sírnak, hogy nem bírják. Akkor menjetek albérletbe, ott az van, amit akartok. Amíg meg az anyósnál laktok, addig sajnos az van, amit ő akar, akármennyire hülye is!

Azt meg duplán nem értem, hogy az mitől "spórolás", hogy havi 40-50.000 ft-ot adtok és emellett magatoknak vásároltok - ennyiből kijön egy 1.5 szobás albérlet rezsistül Pesten, más városban meg nagyobb is. Most akkor min 'spóroltok'?

2013. jún. 11. 17:40
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem a kaját sajnálom,az azért kicsit gáz,h mi veszünk a közösbe és és ő szabja meg a páromnak,h mennyit ehet,meg elrakosgatja,és hónap közepén mincs mit enni:/
2013. jún. 11. 17:41
 13/22 acelsziv ***** válasza:
87%
Pesten már lehet 40 + rezsiért is lakást béreli. Szobát még olcsóbban. Költözzetek.
2013. jún. 11. 17:41
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó

"40-50ftot adtunk"

Szóval most külön koszton vannak, így semmit nem adnak, én így értelmeztem.

Mi lenne ha úgy spórolnátok, hogy mindenki otthon lakik a saját szüleinél.

2013. jún. 11. 17:42
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

Költözzetek el... Gondolom nem kényszerítenek, hogy ott éljetek, így viszont ők vannak igazán otthon és ha valami nem tetszik, el lehet menni.

A ti döntésetek, hogy a családi békét, de anyagi nehézségeket választotok, vagy maradtok ebben a helyzetben... Számomra nem lenne kérdés!

2013. jún. 11. 18:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is a költözés jó megoldás lenne! Ha nem is egy egész lakást bérelnétek, hanem egy szobát csak! Nincs barátotok akivel együtt tudnátok lakást bérelni? Még mindig jobb lenne egy külön szoba, bármilyen is, mint ez a mostani helyzet...
2013. jún. 11. 18:34
 17/22 anonim ***** válasza:
18%

"ennyiből kijön egy 1.5 szobás albérlet rezsistül Pesten"

Álmodsz királylány?

2013. jún. 11. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 50.000-60.000-ből kijön egy kisebb, csak nem a belváros közepén, hanem külkerületben.
2013. jún. 11. 18:54
 19/22 anonim ***** válasza:
5%
Hülye dolog jutott eszembe, kicsinyes bosszú. Egyszer ha nincs otthon a férjed, valld be az anyósodnak, hogy terhes vagy, már 2 hónapos a baba, és már alig várjátok a gyereket! Tuti a frász kitörné! :)
2013. jún. 11. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:
40-50 ezerből kijönne egy kis albérlet is...
2013. jún. 11. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!