Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak én reagálom túl? Ti mit...

Csak én reagálom túl? Ti mit tennétek helyemben?

Figyelt kérdés

Anyagi okok miatt párommal szüleinél lakunk.De az anyja megkeseríti az életünket...

Ha veszünk valamit,be néz a hűtőbe,hogy mit vettünk,ha látja,hogy vásárolunk,akkor mindjárt hízeleg..Pl.párommal ma bevásároltunk magunknak,anyós jött oda hozzánk feltűnően kedvesen beszélt velünk,aztán mikor a párom,mondta neki,h magunknak vettük,anyós fogta magát becsapta az ajtót és bement,na ezt mindig eljátssza!Pedig havonta adunk nekik pénz...Külön kaján azért vagyunk,mert havonta 40-50ftot adtunk,meg hetente bevásároltunk,de sokszor elb.szták a pénzt,meg mikor mi vettük a kaját a közösbe anyós akkor is leszidta a páromat,mert egy fasírttal többet evett..arról nem is beszélve,h mindenről tudni akar...kopogás nélkül amikor kedve van bejön...meg mindig mi vagUnk a hibásak ha neki nincs pénze.Volt hogy az utolsó forintunkat is kajára költöttük,adtuk be a közösbe utána meg elmondott minden k.....nak!

ja meg ami a legjobb,magánéletünk nincs,az se zavarja ha épp telefonálok,mondja a mondokáját..Nem egyszer kutatott a holmijaink között stb..Egysze belenézett a neszeszerembe,h van-e gumink...köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől!

2013. jún. 11. 17:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Én debreceni vagyok, de 45ért (+6000 közösköltség) egy másfélszobás, fürdőszobás, konyhás lakást béreltünk ki, a kaját beosztottuk, megvoltunk. Ha ti is képesek vagytok 40-50ezret az anyósnak adni meg még kajára is telik, akkor az a válaszom, hogy MENJETEK ALBÉRLETBE!
2013. jún. 11. 19:48
 22/22 anonim ***** válasza:
28%

Sokszor elbaszták a pénzt... ez azért úgy tetszik ám :) esetleg hitelük van, gyógyszer, anyám kínja, bármi, de TI tudjátok, hogy elbasszák a pénzt.

Igaz, hogy bevállalták, hogy odaköltözzetek, ami már önmagában is értékelendő.

Ti egyébként áldott jó természetűek vagytok, földre szállt angyalok, csak még a glória hiányzik a fejetek fölül?

Biztos baromi nehéz lenne, ha bevásárlás előtt megkérdeznétek, hogy mama, mi kell a boltból, írja össze és megvesszük. Vagyis a havi 40-50 ezerért most teljes ellátás, vagy csak a lakhatás. Mert kicsit zavaros.

Miután kiderült, hogy a párod anyja egy boszorkány, érdekelne, hogy Ti milyenek vagytok? Ki mosogat, ki sikálja ki és ki nem a kádat maga után, dolgoznak-e még az öregek és este tudnak e tőletek pihenni, és úgy egyáltalán, Ti mennyire alkalmazkodtatok a két öreghez? Ha mos anyósod, a ti gönceiteket is bevágja a gépbe, vagy ott hagyja illetve ha te indítasz egy mosást, az öregek szennyese is befér, vagy félredobod? Az együttélésnek hihetetlen sok apró velejárója van, nem kell őket szeretni, de ha rólam így nyilatkozna a menyem, akkor a "macskát szarni" kategória lépne életbe, aztán oldd meg a gondjaidat édes fiam, ahogy tudod. Aztán villámgyorsan rájössz, hogy is lehet egy csomó pénzt elbaszni úgy, hogy észre se veszed.

Úgy kezdted, hogy anyagi okok miatt... na, ha azt hitted, ingyenkonyha, akkor nem jött össze.

2013. jún. 12. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!