Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kinek van igaza? Azt mondja...

Kinek van igaza? Azt mondja én komplikálom túl?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kislányom, mellette egy pici fiam. Sok így a két gyerek egész napra, örültem neki, mikor férjem anyja azt mondta vigyáz a kislányomra 2-3 napot. Úgy gondoltam ilyenkor csak ő lenne ott, max az unokatestvére, de nem. Sógoromnak van a volt nőjétől egy gyereke, vagyis a gyerekeim unokatestvére, plusz a mostani nőjének is van egy fia. Mind a ketten 5 évesek, nagyon rosszak, ha együtt vannak pláne. Én úgy gondoltam hogy csak a saját unokára vigyáz anyósom, de mind a kettőre. Egész nyáron. Pedig van annak a gyereknek saját nagyanyja kettő is, de a két gyerek szeret együtt lenni.. Persze mert tudnak rosszalkodni. Mondtam anyósnak hogy így nem kell a segítsége, mert így úgysem tudna a kislányomra figyelni, csak rosszalkodnának, rohangálnának egész nap, teljesen felpörgetnék a lányomat, mert tényleg nagyon elevenek. Anyósom szerint persze csak fiúk, nem rosszak.. Egyébként is nagyon odavan értük.

2013. júl. 2. 14:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
hát te kérdező, hülye vagy. az exem (én nő vagyok) is így lett nevelve, anyuci pici fia volt. 22 évesen jöttem vele össze, 1 hónapig bírtam vele, mert mindig az volt amit anya akart, 22 évesen egyedül az utcára se mehetett ki, mert nehogy baja essen. ilyen kölköt akarsz? aki 40 évesen is ott lesz a nyakadon, mert majd anyuci megvéd?
2013. júl. 3. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!