Kinek van igaza? Azt mondja én komplikálom túl?
Mi az hogy féltékeny vagyok????
Azért gond, ha együtt vannak, mert a lányom még túl kicsi hozzájuk, most sokat számít az a két év, nem tudnak együtt játszani, nem ugyanaz érdekli őket, másrészt teljesen más a stílusuk, az enyém csendesebb, nyugisabb, nem akarom hogy felpörgessék. Mikor együtt utána napokig az enyém is elevenebb.
Túl komplikálsz, ami még rosszabb, túlságosan félted a lányodat. Lehet, ő nagyon élvezné, hogy van végre kivel rohangálni, kimozogni magát.
Örülj inkább, hogy van egy ilyen energikus nagyi, aki több gyereket is vállal nyáron.
Ha elviszed oviba, márpedig a korából kifolyólag ez már időszerű, szerinted ott nem fog rohangálni a többi gyerekkel?? Vagy ő lesz az, aki elül a sarokban, és a többiek észre sem veszik?
Miért ne tudna a kislányodra figyelni? Szerintem kicsit túlkomplikálod, és mintha zavarna téged, hogy egy idegen gyerek is ott van, és emiatt nem kizárólag a te gyerekeddel foglalkozik a nagymama....
Még jót is tenne a kislányodnak az unokatestvére társasága, plusz egy másik kisfiú, és honnan tudod, hogy csak rosszalkodnának, és nem együtt játszanának?
Hadd vigye el a nagymama, aztán ha pár nap után negatív dolgokat veszel észre, maximum megkéred, hogy a te kislányod csak akkor legyen nála, ha az "IDEGEN" kisfiú nincs ott - a saját unokatestvérétől el ne tiltsd már a gyereked....
Én nem féltem túl, de tudok különbséget tenni a gyerekek között. Szerintem már nem csak elevenek a fiúk, hanem rosszalkodnak. Például mindenhova felmásznak kint, félek, hogy leesne a lányom, vagy őrültek módjára bicikliznek az udvaron, elütik. Verekednek, medencébe csápolnak. Stb. A viselkedésükkel van a gond.
Nem vagyok a másik kisgyerek ellen, már ő is 2 éve a családban van, egyszerűen látom, hogy együtt nagyon rosszak. Ha ott van sógorom vagy a barátnője akkor ők tudják őket fegyelmezni, még apósom is, ha akarja... De anyósom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!