Anyósra lehet kérni az apa láthatása kapcsán, hogy oda nem viheti? Ha.
"A kérdező kommentje:
9-es, de hülye vagy."
Köszönöm szépen.
Nem tudok segíteni neked, mert ahogy olvasom, mindenki hülye, értetlen, idióta, aki nem ért veled egyet és bujtogat téged még jobban. Nem tudom, honnan jön ez a sok gyűlölet belőled, de nézz magadba, vagy nézd meg kívülről magad. Mindezt nem bántó jelleggel írtam, mielőtt félreérted, de nagyon agresszíven gyűlölködő hangnemben írsz. Nálatok óriási baj van, ha ennyire habzik a szád. És ez neked is rossz!
"A párommal meg idióta anyós miatt mentünk szét."
Téged olvasva, és ha napi szinten ilyen vagy, nem hinném, hogy csak idióta anyós volt a dologban.
azért mert egyedül vagy még nem ok h idegbeteg legyél ...
én 3 gyerekkel vagyok egyedül de soha életemben nem jutna eszembe így beszélni azokkal akik segíteni akarnak
am jog:
a nagymamát is megilleti láthatási jog havi 1 hétvége
amikor az apánál vannak akkor nem szabályozhatod h hova merre mennek az az ö dolga
teljesen mindegy milyennek a gyerekek vagy a nagyi a gyerekeidnek joga van rendszeresen találkozni a nagymamájukkal
az meg h hogyan beszélsz azokról a gyerekekről az igen csak vérlázító ám !
inkább segíteni kellene őket és nem lealázni és bántani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!