Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi köze a gyerekemhez az új élettársnak és egyáltalán a szülőkön kívül közvetlen joga kinek van a gyerekemhez? ( A családsegítőben azt mondták hogy a nagyszülőnek is csak láthatása lehet ha kéri)
A házastársnak/élettársnak nincs láthatási joga, maximum kísérőként (azapával) lehet jelen.
"Idehozza az egész pereputtyot csupa elvált szülők ésélettársak akik követelik a gyereket."
Ezt nem értem...kik követelik, kik ez a többesszám?...
Az édesapa hozza a számunkra idegen párját, az anyját és annak az élettársát aki szintén idegen. A papíron az áll h édesapa láthatása ezeken a napon ettől eddig...anya jelenlétében eddig és eddig.
Első alkalommal feljött az új asszonyka aki mellesleg egy kis taknyos se gyereke se semmije és nekem akarta elmagyarázni mit hogy csináljak. Azon nyomban leállítottam de tegnap ismét hozta a volt párom a kérésem ellenére azzal a magyarázattal hogy ők egy pár. Nem lett volna kifogásom ellene ha első alkalommal szól h be szeretné mutatni de hogy még bele is szól a dolgokba az sok. A lányom most kezdi az apját is megismerni. Tegnap történt,hogy ez a kis csitri kiszállt az autóból és azt mondta neki jogai vannak látni akarja a lányomat. Elég viccesen hangzik, de bosszantó is hogy hogyan képzeli mindezt.
Megertem, hogy fel vagy haborodva. a kiscsajnak semmi koze a gyerekedhez amit csinal az lelkiterror. Nem vagy koteles a not beengedni a lakasodba! Az apa johet de ha a pitsa nem tud viselkedni...
En nagyon nyugodtan kernem az apjat a Kislanyodnak, hogy szeretnel vele beszelni utanfuto nelkul. Nagyon nyugodtan elmondani neki amit gondolsz es hogy mihez tartsa magat.
Ha ugy dont hogy ez neki nem megfelelo, tamadja meg a birosagi dontest. Sok szerencset! Nem veletlenul kaphattad a vegzest ugy, hogy a Kislanyod csak a te jelenletedben lathatja.
Sajnalom, hogy ez tortenik veled!
"Egy ideje van egy élettársa aki második alkalommal jött ide mondván neki láthatási joga van a gyerekhez mert állítólag házasok. "
Semmilyen joga nincs a gyerekedhez, még ha házasok akkor se.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom. Ma elmentem a családsegítőba ahol ugyan ezt mondták és felajánlották hogy felügyelet mellett náluk mehet a látogatás, ők elhajtják az illetéktelen személyeket. Jövő héten indul is a dolog, kérni fogom.
Nem tiltanám a gyereket ha nem szólna bele olyanba amihez nincs köze és nem ugrálna nekem. Én is szeretem a békességet, ezt viszont nem tűröm el. Egy évbe kétszer jön az apja és a jogairól beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!