A férjem 2 napja duzzog, mert megbántottam az anyját, ez normális?
Kicsit kevés.
1. miért bántottad meg?
2. máskor jobban figyelj, mindenkinek a család az egyik legérzékenyebb pontja. Mindegy, miért, de megbántottad. Ez mindenkinek rosszul esne.
Kérj bocsánatot az anyjától.
Vannak amúgy nehezen elviselhető emberek,de nem kell senkit megsérteni,mert csak baj lesz belőle.
Jól tetted!
Nehogy már azért mert az anyja mi mindent eltűrjünk neki,ebből van már teljesen elegem.Ne merjél bocsánatot kérni!
néha nekem is égnek áll a hajam az anyós beszólásaitól, és ilyenkor nem rejtem véka alá a véleményemet. persze szem előtt tartom a kulturált stílust, de ellentmondást nem tűrően közlöm, h jobb lenne ha rám bízna a saját életem vezetését.
egyszer a párom annyira megborult ezen, h azt mondta, jobb lesz ha mostanában jegeljük a találkozásokat. mi tagadás, nem sírtam tele a párnám miatta :) duzzogni szerencsére nem szokott, a fenti esetben elmagyaráztam neki értelmes módon, h miért ökörség amit az anyukája kitalált. megértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!