Szerintetek normális?
Szerintem nagyon kényelmes a nővérednek, hogy ott laksz nála. Mire hazaér, van kaja, tiszta a lakás, és még le is vezetheti valakin a feszültségét... Valószínűleg még mindig gyerekként tekint rád, ne hagyd, hogy megalázzon, kihasználjon! Sajnos azt szokták mondani: az én házam, az én várom. Éppen ezért tanácsolnám neked a minél hamarabbi elköltözést, teljesen mindegy, milyen érzelmi zsarolást alkalmaz a tesód. Az rendben van, hogy ápolni kell a testvéri kapcsolatot, még az sem lenne gond, hogy 2 nővér együtt él, na de a vőlegényed? Sehogy sem fér bele a képbe.
Ami a pénzt illeti... az rendben van, hogy a rezsibe be kell szállnotok, de én soha nem kérnék lakbért a testvéremtől. Jó lenne,ha azt is átgondolnád, hogy felnőttnek érzed-e magad. Ha igen, viselkedj is úgy! Nem tudom, sulival hogy állsz, ha nincs még szakmát, akkor mindenféleképpen ajánlom, hogy kezdd el! Az első OKJ-s képzés ingyenes. Mivel 20 vagy, gyanítom, hogy ez már megvolt, szóval irány a munkakeresés! Naponta több órát (akár 8-at is, mintha rendesen dolgoznál) foglalkozz melókereséssel! Tudom, hogy nehéz, kitartás! :)
Szóval mutasd meg, hogy nagylány vagy, szedjétek a cuccotokat, és lépjetek le! Köszönd meg szépen a sok segítséget, gondoskodást, aztán irány a nagybetűs ÉLET! :)
szerintem is: koltozzetek el /tovabbi konfliktusok elkerulese erdekeben/
valoszinuleg a novered sem nagyon szereti h ott laktok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!