Normális hogy a párom azzal spórol hogy nem hív fel?
Figyelt kérdés
A kérdés önmagában biztosan fura!
Külföldön dolgozik, kettő havonta jön haza, 1 hétre, vagy van mikor havonta 2 napra, na és ugye mi szeretjük egymást, de elkezdett spórolni hogy nem tölti fel 10 euróval a telefonját mert az drága, pedig ő is csak 30 forintért hív! Na de a cigizés egy dobozzal, 5 euró! Számomra ez furcsa hogy az fontosabb, de nem probléma de akkor miért nem lehet mindkettőt?
Van otthon internetetek? Ha igen, akkor vegyetek két Voip telefont, és konfiguráljátok be, hogy egymást elérjétek rajta. Én így hívom a külföldi rokonaimat, teljesen ingyen.
2013. jún. 18. 11:49
2/16 anonim válasza:
Skype?
egyébként szerintem ez durva,cigire telik,téged hivni nem.
Én ebből nem gondolnék sok jóra.
2013. jún. 18. 11:54
3/16 anonim válasza:
Szerintem meg akár normális is lehet. Én se vagyok nagy telefonálós. Szeretem a párom, de egy külföldi munka esetén nem biztos, hogy mindennap felhívnám. És azt se várnám el, hogy ő keressen. Számomra ez nem fejezi ki a szertetet és az odafigyelést.
2013. jún. 18. 11:59
4/16 anonim válasza:
Szerintem az, hogy inkább cigire költ, mint arra, hogy a szerelme hangját hallja, vele pár szót váltson, elgondolkodtató...
2013. jún. 18. 12:03
5/16 anonim válasza:
Én sem vagyok telefonálgatós, de az egyik gyerekem igen, nekik havi 8 euró a díj (ebben egymást ingyen hívjuk országon belül), mégis folyton töltögethetem, mert csak ennek odaszólok, hogy a skype előtt vagyok, csak annak jelzem ezt vagy azt... Úgyhogy a telefonálgatás nálunk is meg lesz szabályozva.
2013. jún. 18. 12:08
6/16 anonim válasza:
Nekem ez nem tűnik normálisnak, főleg ha te igányelnád a beszélgetést, és ennek ellenére inkább erről mondd le, mint a rohadt cigijéről... azért itt a fontossági sorrenddel van a gond leginkább.
2013. jún. 18. 12:11
7/16 anonim válasza:
Az én párom itthon dolgozik, de csak 3 naponta találkozunk, de így is minden este felhívom, vagy ő engem. Ha nem történt sok minden még akkor is. Ez nem csak az én hülyeségem, ő kérte!! A havidíjunk fix lebeszélhető, de direkt így választottunk előfizetést. Mi is spórolhatnánk ezen, de nem tesszük, mert hiányzunk egymásnak!
2013. jún. 18. 12:12
8/16 anonim válasza:
Hát ha cigire sem költene akkor érteném, de így nem normális.
2013. jún. 18. 12:13
9/16 anonim válasza:
Skypeon milyen gyakran beszéltek? van neki is net és laptop?
2013. jún. 18. 12:16
10/16 A kérdező kommentje:
Van neki, és csak szombaton beszélünk!
Van facebook is, és azt is kezdi hanyagolni, szóval igen itt nem csak a spóroláson van a hangsúly, hanem lehet velem van baja, bár erre nem is gondoltam.
a facebookozás úgy zajlott, hogy munka előtt és után írt, de most már az is kezd el laposodni, ennyiben hogy "szia szerelmem most értem haza/ megyek dolgozni millió csók szeretlek" ennél jóval többet ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!