Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy a párom azzal...

Normális hogy a párom azzal spórol hogy nem hív fel?

Figyelt kérdés

A kérdés önmagában biztosan fura!

Külföldön dolgozik, kettő havonta jön haza, 1 hétre, vagy van mikor havonta 2 napra, na és ugye mi szeretjük egymást, de elkezdett spórolni hogy nem tölti fel 10 euróval a telefonját mert az drága, pedig ő is csak 30 forintért hív! Na de a cigizés egy dobozzal, 5 euró! Számomra ez furcsa hogy az fontosabb, de nem probléma de akkor miért nem lehet mindkettőt?

2013. jún. 18. 11:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Talán talált kint más elfoglaltságot
2013. jún. 18. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi is külföldre jöttünk, eleinte lelkesen ment a skypeolás ezerrel, beszámoltunk minden rezzenésről a családnak, aztán idővel ez lecsökkent. Valahogy elmúlt az, hogy mindent megosszunk, persze hiányoznak, szeretjük őket...
2013. jún. 18. 12:34
 13/16 anonim ***** válasza:
A cigizés és a telefonálás ilyen összevetése vagy tudatlanság vagy rosszindulat a részedröl. A beszélgetések nem tudom milyen sürüséggel fordulnak elö, de távol éltek egymástol. Napi gondjaitokat ugy sem tudjátok egymással megbeszélni, max elmesélni. Marad a mostmegyekdolgozninagyonhiányzolpusziszeretlek. Ha ez neked nem elég, mondd meg neki, hogy mit vársz el (De pontosan, ne épits arra, hogy majd rájön magátol.)
2013. jún. 18. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm pasija is spórol, kb 20km-re lakik de 5percre hívja fel naponta vagy annyira se, és nem jön hozzá, mert drága a benzin. Vannak ilyen emberek!
2013. jún. 18. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:
A dohányzás egy függőség, nem egyszerű róla leszokni, de ha már így van, akkor a barátnőjére miért sajnálja a pénzt? Főleg úgy, hogy igényelnéd. Szerintem nem normális. Nem biztos, hogy megcsal, egyszerűen lehet, ilyen lehet a természete. Úgy csinálja, ahogy neki kényelmes, az meg nem érdekli, hogy neked mi a jó. Ez szerintem nem túl sok jót ígér. Én nem maradnék egy ilyen emberrel. Ezt azért mondom, mert saját tapasztalat, hogy milyen egy önző és elhanyagoló emberrel kapcsolatban lenni. Próbáltál már vele erről beszélni? Mert azért az se mindegy, hogy elmondtad-e neki, hogy ez gondot jelent neked, vagy csak arra vársz, hogy magától leessen neki.
2013. jún. 18. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
2,5 éve vagyok együtt a barátommal. Szerintem ha azt mondom, hogy összesen fél órát beszéltünk telefonon ez idő alatt, akkor túlzok. Mindkettőnk telefonján van net, pontosabban az előfizetéshez tartozott ez is. Így bár ingyen hívnánk egymást, mert lebeszélhetőségünk is van, egész nap Facebook-on levelezünk. Egyszerűbb, mert ott akkor írunk, amikor ráérünk, nem kell kinyomni a telefont ha épp nem alkalmas a hívás, stb. Ha nem előfizetéses a telefonja, akkor megértem, és a helyében én sem tölteném a telót. Inkább keresnék egy wifis helyet, vagy valami. De azok alapján amit leírtál más van a dologban. Nem a telefonálással van baja, hanem veled, ha napi 2 mondat után leráz még Face-n is.
2013. jún. 18. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!