Tényleg olyan hülye kérés ez?
Körbeadtam a gyerek babakötvényének a számlaszámát a közeli rokonok közt. Mindezt azért, hogy ne minden vicek-vacakot vegyenek az ünnepekkor, hanem amit arra szánnak, inkább utalják rá.
Nekem is ezt csinálták a szüleim, ebből van most házam.
Erre anyós kikelt magából, hogy márpedig nem, mert milyen mocsok dolog ez, hogy a gyerek nem kap ajándékot, pedig nem ezt mondtam. De egy csomó minden felesleges. Így is annyi játéka van, hogy azt se tudja, mit csináljon.
Minden mást, cipő-ruha, megvesszük menet közben. Meg ilyesmikre azért sincs szüksége, mert néha azokat a ruhákat hordja amiket én vagy a testvéreim, unokatestvéreim. Csak cípőt veszünk, de abból jobbakat.
Teljesen jó ötletnek tartom. Főleg, hogy megvan a gyereknek mindene. De, ha nem is lenne meg, akkor is elképzelhetőnek tartom. Egy egyszerű kis ajándékot 2.000 Ft-ból meg lehet venni, csak hogy meglegyen az ajándékozás öröme, és igen, a többi összeg mehet a számlára. A kínais, piacos vackok helyett, vagy a komolyabb, nagy értékű játékok helyett ez sokkal praktikusabb.
Anyóssal ne foglalkozz, nem érdemes. Én is sokszor akadtam már ki a búcsús hülyeségek miatt, amivel játszani sem lehet, illetve szemmel láthatóan csak azért vették, hogy adjanak valamit. Ezek helyett tényleg jobb ötlet, ha inkább pénzt adnak, bármilyen formában /boríték vagy utalás/
Szinte látom amint a kérdező népes családja körbekérdezgeti egymást: Róza te már utaltál Jancsika szülinapjára? Igen? És Petiére? Jaj, én meg elfelejtettem Julcsikának utalni? Te mennyit küldtél át?
Szerintem ez égő és gáz minden érintett számára.
21: Egy egyszerű kis ajándékot 2.000 Ft-ból meg lehet venni, csak hogy meglegyen az ajándékozás öröme, és igen, a többi összeg mehet a számlára.
És ha kb ennyit szán? Pár ezer Ft-ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!