Miért bánik így velem?
Nem értem anyósomat. Tudott az eljegyzésünkről, kijelentette hogy ő úgysem fog eljönni. Megtartottuk az eljegyzést, anyuka meg telefonált nekem, hogy én egy rohadt k*** vagyok, lealacsonyítom a fiát az én szintemre. Ezt nem értettem, elvégre nincs rossz szokásom.
Miért beszél velem úgy mint a kutyájával? Miért használt ki mikor nála voltam pár napig? Ja, és még a páromat is kitagadta, már nem fiaként néz rá..
A tisztán látás miatt: nő vagyok.
Mert szerinte elvetted tőle az édes, icipici, tünci fiacskáját!
Ez nem neked szól. Ez minden lánnyal így lenne.
Kerüld és tegyél rá magasról.
áprilisban volt az eljegyzés, és a párom május 4.-én volt nála, beszélni. Akkor mindennek elmondod az anyuka. Majd 17.-én felhívott, hogy meg van-e az adóbevallásom, mert ha nem akkor megcsinálja. Mondtam hogy köszönöm nem kell, megírtam már.
Aztán rá 2 napra megint minden szemét voltam :S
Köszönöm a válaszokat. Attól félek, hogy a párom fejét beszéli tele, ő meg elhagy.. Bár nem feltételezem hogy kirakna emiatt, de azért a kisördög mászkál folyton
Nekem inkább az a kérdésem, hogy a vőlegényed miért nem tesz valamit ez ellen?
Mert az egy dolog, hogy a mama nem teljesen épelméjű, de az ő dolga lenne beszélni az anyja fejével és egyszer és mindenkorra leállítani.
Ha megtette volna, akkor egyrészt nem merné ezt meglépni az anyja, másrészt nem rettegnél attól, hogy elhagy az ő hatására.
A leállítás nem annyiból áll, hogy "jajjmálégyszi ne szidd a barátnőmet anya"...
"kiköltözött az anyjától"
Ja, akkor értem mi a probléma. Eddig anyucipicifia volt, végre levált, most anyuka nem bírja elviselni, hogy elvetted tőle.
Lehet, azért kellett az adóbevallás, hogy lássa a jövedelmedet.
Talán mást szánt a fiának.
Szerencsés vagy, hogy a párod kiáll melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!