Milenne ha szólnék a gyámügynek, hogy az any ám nem bánik jól velem? 15f?
Először is ezt kivizsgálják, nem azonnal vesznek el tőle...
Különben kamaszkorban eléggé hisztis voltam mindenért anyámat hibáztattam, sajnos velem volt a probléma. Nem lehet hogy eltúlzod a rossz bánást?
talán ha elmondod mi a probléma tudunk tanácsot adni!:)
Nem mindegy,hogy nem kaptam meg a 20x nike cipődet vagy húskloffolóval kerget a konyhaasztal körül.
Mi a történet?
Hát, nem tudom kaptál iphonet de kaját nem.
Talán rossz fát tettél a tűzre, miért csinálja ezt anyukád?
Különben édesapádhoz, nagyszülőkhöz, vagy diákotthonban helyezhetnek el ebben az esetben.
ha szólnál a gyámügynek ők kimennének hozzátok környezettanulmányra és ha nem megfelelőek, akkor anyukádat ellenőrizni fogják egy ideig, és ha változtat a körülményeken maradsz nála.
Amúgy azt mondod nem bántalmaz, csak AKAR...
Attól mert azt mondja hogy ad egy pofont, nem biztos hogy ad is..
Kaja nincs otthon, vagy csak lusta vagy összedobni magadnak valamit?
Írd már le légyszi konkrétan miről van szó, mert ennyiből nem tudunk meg igazából semmit. ebből arra is lehet következtetni hogy te is ludas vagy az egészben!
BÁNTALMAZÁS: Szemét voltál anyáddal, ezért megfenyegetett, hogy lekever egy pofont.
NEM AD ENNI: Azt mondta, hogy addig nincs vacsi, míg össze nem rámolsz a szobádban.
NINCS PÉNZED: Nem ad több ezer forintot a nehezen megkeresett pénzéből (amiből Téged tart el) arra, hogy a sokeszű haverjaiddal elmenj partizni, ahol hányásig innád magad és cigiznél.
A legtöbb nagyszájú 15 évesnél ez a helyzet. Becsüld meg anyád és ne a szád járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!