Ha a párotok szülei azt mondanák, hogy vesznek nektek egy házat mit szólnátok hozzá?
Nem örülnék, mert ismerem őket. A férjemnek még azt is a fejéhez vágták, mikor nem úgy gondolkodott, mint ők, hogy bezzeg ők segítenek rajta, meg örüljön, hogy nem kellett elmennie otthonról már 18 éves korában.
Bár ez a veszély minket nem fenyeget, de a szülei borzasztó erőszakos, beleszólós, felhánytorgatós emberek, úgyhogy én is azt mondanám, hogy Isten ments! Az enyémektől nem bánnám, tőlük sose hallani utána hogy ők milyen jók hozzánk.
Nem mondanának ilyet hisz a saját házukat, lakásukat és még más ingatlanokat veszítettek el saját ökörségük miatt...
ha mégis mondanák, nem fogadnám el...ismerem őket...igy is próbál apósom beleszolni a dolgokba, nem jön össze...nem jo a kapcsolat
a férjem igy is azt hallja, hogy egy évig nem volt meloja suli után anno, vettek neki reggelente zsemlét...ezért kellett 500ezret felvennie, amit nem fizettek..mára vonják a fizujából...
áhh Isten ments....semmit nem akarok tőlük....még egy szelet kenyeret se...
24L
Én biztos, hogy udvariasan, de visszautasítanám.
Egy ház/lakás vásárlással, úgy érezhetik, hogy joguk van beleszólni az életetekbe.
Én egész életemben mindent magam teremtettem elő, pedig a gyermekemet, egy éves korától egyedül neveltem. Ha valamire nem tellett, megpróbáltam előteremteni a rávalót, legfeljebb nem azonnal vettem meg, hanem halasztottam, míg összejött a vágyott dologra, utazásra, stb. a pénz.
Így senki sem szólhatott bele az életünkbe, azon a címen, hogy én adtam, fizettem stb.
Kedves 26-os!
Igazad van. Egy lakás nagy összeg, ezért a szülők el fogják várni, hogy az összegnek megfelelően bele isszólhassanak a pár életébe. De itt nem csak a a szülők felöli kapcsolatról van szó hanem a pár is máshogy fog a dolgokhoz állni. A pár is könnyebben fog szivességeket teljesíteni a szülők irányába. A szülőknek ez egyfajta befektetés, hogy később ők beleszólhatnak vagy a gyerekek gondoskodhatnak róluk. Szerintem nem érdemes elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!