Ti mit szólnátok hozzá ha a párotok szülei mindent megtiltanának mivel náluk laktok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 18:05
2/37 anonim válasza:
Mennék onnan.
Mi az én szüleimnél lakunk (én vagyok a nő) ideiglenesen, de kiállok az igazamért.
4/37 anonim válasza:
Miért kell párod szüleinek nyakára költözni? Ő házuk.
6/37 anonim válasza:
A helyzet az, hogy amennyiben nem fizettek semmit a lakhatásért, mivel az ő házuk/lakásuk, ezért vagy azt csináljátok ami és ahogy nekik tetszik, vagy fogjátok magatokat és elmentek onnan. Ha beleszálltok a közösbe (rezsi,kaja) akkor azért azt mondom, kellene, hogy legyen némi jogotok azt tenni (bizonyos korlátokon belül) amit Ti is szeretnétek. Itt nem arra gondolok, hogy még este 11-kor vergődtök, meg hangosan hallgatjátok a tv-t, esetleg házibulit tartotok, felrángattok mindenkit a lakásba, hanem inkább ilyen általános dolgok. Bár nem tudom mi az a minden amit megtiltanak, elég kevés az infó.
7/37 anonim válasza:
Ő háza az ő vára, elfogadnám ha nem lenne más választásom.
8/37 anonim válasza:
9/37 anonim válasza:
Nem derult ki a kerdesedbol konkretan, hogy mi az, amit megtiltanak, s miert?
10/37 anonim válasza:
Mit tiltanak meg? Nem főzhetsz, nem takaríthatsz, nem moshatsz, nem hagyhatod szanaszét a cuccaidat a lakásban? Vagy nem használhatod a fürdőszobát és nem szabad magad után kitakarítani ott is? Nem égetheted késő éjszakáig a villanyt?
Mert az valóban rossz lehet.
Talán megírhatnád, hogy mi az, amit nem szabad? Ti mennyivel szálltok bele a költségekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!