Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit szólnátok hozzá ha a...

Ti mit szólnátok hozzá ha a párotok szülei mindent megtiltanának mivel náluk laktok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 18:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem laknék így, ennyire egyszerű. Nem is laktam soha.
2013. máj. 25. 19:46
 22/37 anonim ***** válasza:
38%

Megfognám a kedvesem kezét és elhúznánk onnan igen messze. Amikor anyóspajtás és a kedves férje megtanulják, hogy mi felnőttek vagyunk, és nem h.ülyegyerekek, akkor újra felvehetnék velünk a kapcsolatot.

Aki egy gyereknek mindent megtilt, az igen rossz szülő, aki egy felnőttnek próbálja ezt tenni, az igen rossz ember.

2013. máj. 25. 20:01
 23/37 anonim ***** válasza:
14-es válaszoló vagyok! Mi volt olyan rossz a válaszomban ami miatt így le lettem pontozva? Szerintem semmi rosszat nem írtam.
2013. máj. 25. 20:52
 24/37 anonim ***** válasza:
87%
Nekem mondjuk eszembe sem jutott volna soha, hogy más házában kerti partit rendezzek, akkor sem , ha ott laknék. Partyzzatok akkor, ha majd lesz önálló otthonotok, vagy olyan barátnál, akinél ez megengedett.
2013. máj. 25. 21:28
 25/37 anonim ***** válasza:
42%
Jaj mit van így kiakadva mindenki a kerti partin? Nálunk tök természetes, hogy jön a család, az unokatesók, szalonnát sütünk stb. Míg otthon laktam, 16 évesen is azt hívtam, akit akartam sütögetni, meg ilyenek. Ha most 25 évesen ott kényszerülnék lakni a férjemmel anyámék akkor se mondanák, hogy nem jöhet senki, főleg a kertbe se, apám max. mutogatná, hogy hol van a gyújtó lötty a szénhez meg ilyenek...
2013. máj. 26. 01:55
 26/37 anonim ***** válasza:
61%
Megmondta, hogy a szülők már idősek.Nehogy már ők idomuljanak a fiatalokhoz!Ha nem engedik, ekkor nem, ezt be kell látni, és menni oda, ahol ennek nincsen akadálya.
2013. máj. 26. 08:12
 27/37 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem költözzetek el minél hamarabb.

Nem normális a szülők hozzáállása.

2013. máj. 26. 11:21
 28/37 anonim ***** válasza:
68%
Ja, persze, az idős szülő hozzá állása nem normális, aki jobb estben fele életét ledogozta, most meg nyugalmat szeretne.....
2013. máj. 26. 11:55
 29/37 Kései Sirató ***** válasza:

14-esnek:

Az a baj, hogy nem a kérdezőnek adsz tanácsokat, hanem a szülőknek. Szerinted közvetíteni fogja nekik a véleményed?

2013. máj. 27. 12:04
 30/37 anonim ***** válasza:
77%

De hova kéne ennyire idomulni? Nem ülnének az ölébe a haverok, ha átjönnek az biztos. Na mindegy, nekem a 60 feletti nagyanyám is folyton nyomta, mikor 17-20 évesen nála voltam nyaranta, hogy jaj hívjam már a barátaimat, főz paszuly levest, mert azt mindenki szereti, meg lehet tüzet rakni az udvaron,süssünk szalonnát meg ilyenek.

Ne mondd már nekem, hogy ENNYIRE együttműködésre képtelennek kell lenni. Ha meg ENNYIRE azok, akkor nem kell odaengedni őket. Ha meg már odaengedték, akkor legyen már benne annyi jóérzés, hogy őket is figyelembe veszik. Elvégre ők sem szellemi fogyatékos majmok, hanem ugyanolyan értelmes emberek mint ők, hogy lehet így semmibe venni őket? Azt meg azért ne felejtsétek már el, hogy nem csak a rohadt szemét gonosz hülye p1csä kérdező lakik ott, hanem a SAJÁT gyerekük is.

Én halál komolyan úgy meg szoktam döbbenni, hogy milyen családok vannak a világban. És még teljesen normálisnak is tartják itt is, hogy a gyereknek akkor is kuss, ha 30 éves, örüljön, hogy lyuk van a seggén, segítségre, megértésre ne is számítson, kompromisszumok nem léteznek, csak az van, amit a szülő kitalál, mindegy milyen hülyeség stb.

Aztán meg majd csodálkoznak, ha az otthonban landolnak, mert úgy lesz vele a gyerek, hogy egész életében semmibe vették, amint lehet inkább megszabadul tőlük és a háta közepére se kívánja majd, hogy megint együtt legyenek, ha a szülőnek szüksége lenne rá.

2013. máj. 27. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!