Ha a párotok szülei azt mondanák, hogy vesznek nektek egy házat mit szólnátok hozzá?
Mikor mondták, hogy vesznek egyet, eléggé meglepődtem, megköszöntem, és hálás voltam nekik érte, bár nekem csak az volt a fontos, hogy a párommal legyek. Egy évig voltam a lakásért cserébe a cselédjük. Az egy év elteltével pedig szó nélkül eladták a fejünk felől. ( amit egyáltalán nem bántam, mert végre kikerültem a basáskodásuk alól, csak a módszer, ahogy intézték, fájt rettenetesen).
Kívánom, hogy titeket ne érjen ezzel kapcsolatban csalódás! :))
12.
akkor nem nektek veszik, ha az ő nevükön van. minimum a gyerekükre kell iratni ahhoz,h arról beszélhessünk, h nektek vették. ellenkező esetben ők vettek egy házat, amiben ti meghatározatlan ideig lakhattok. nagy különbség, ahogy sajnos a saját bőrödön meg is tapasztalhattad :-(
csak akkor mennék bele, ha kizárólag a párom nevén lenne. nekem senki ne olvassa később egy vita hevében a fejemre, h élősködő, stb vagyok.
amúgy nem lenne rá szükségem, mivel van saját lakásom a családomnak köszönhetően.
egy ingatlan mindig érték, szóval alapvetően örülnék, max jó lesz a gyerekünknek később.
Egy kis kertes háznak örülnék nagyon, vagy egy olyan lakásnak ahol jól besüt a nap. Erkély is jó.
Szeretnék tartani sok növényt :)
"csak akkor mennék bele, ha kizárólag a párom nevén lenne. nekem senki ne olvassa később egy vita hevében a fejemre, h élősködő, stb vagyok. "
Teljesen mindegy kinek mi van a nevén, házasság előtti vagyona mindig is az illető külön vagyona marad, még akkor is ha a csak a párja nevén van.
Ajándékozás szintén.
:) ez tényleg kicsit olyan, mint a "Bazi nagy görög lagzi" c. film végén, amikor is lett nagy öröm, de mint kiderült, a mellettük levő házról volt szó :)
Egyébként csodálatos dolog, hogy nem kell egy életen át nyögni a lakás/ház törlesztőjét, hanem tudtok másra figyelni, takarékoskodni; azzal egyetértek, hogy a ház a párod nevére kerüljön a jövőbeni békesség kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!