Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha a párotok szülei azt...

Ha a párotok szülei azt mondanák, hogy vesznek nektek egy házat mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 16:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki. Bár nekem van egy lakásom, amit a szüleimtől kaptam, így szerintem mondanám, hogy a házat a fiuk nevére irassák egy az egyben, így a későbbiekben sem lehetne belőle gond.
2013. jún. 14. 18:15
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Mikor mondták, hogy vesznek egyet, eléggé meglepődtem, megköszöntem, és hálás voltam nekik érte, bár nekem csak az volt a fontos, hogy a párommal legyek. Egy évig voltam a lakásért cserébe a cselédjük. Az egy év elteltével pedig szó nélkül eladták a fejünk felől. ( amit egyáltalán nem bántam, mert végre kikerültem a basáskodásuk alól, csak a módszer, ahogy intézték, fájt rettenetesen).

Kívánom, hogy titeket ne érjen ezzel kapcsolatban csalódás! :))

2013. jún. 14. 18:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó velük a kapcsolat, akkor nagyon örülnék. Ha nem jó velük a kapcsolat, és esetleg ez egy eszköz lehet a későbbi: ezzel tartozol nekünk hiszen megkaptad a házat, vagy ez meg kell hogy tedd, mert kaptál egy házat- és hasonló dumákhoz, akkor inkább aggódnék, és megpróbálnám elkerülni.
2013. jún. 14. 18:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

12.

akkor nem nektek veszik, ha az ő nevükön van. minimum a gyerekükre kell iratni ahhoz,h arról beszélhessünk, h nektek vették. ellenkező esetben ők vettek egy házat, amiben ti meghatározatlan ideig lakhattok. nagy különbség, ahogy sajnos a saját bőrödön meg is tapasztalhattad :-(

2013. jún. 14. 19:05
 15/30 anonim ***** válasza:
Hát én zavarban lennék,de örülnék is egyben:)
2013. jún. 14. 19:08
 16/30 anonim ***** válasza:
Kedves 14.! A 12-es válaszoló vagyok. Nagy tévedésben vagy, a lakás 100 százalékban a párom nevére lett íratva, később pedig terveztük együtt, hogy a fele megy az én nevemre. Szóval nem csak szívességi lakáshasználók voltunk vagy megtűrt személyek. Mivel nem írtam, hogy miért lett eladva és miért lett a lakás megvéve, felesleges azon töprengened, hogyan történtek a dolgok. Köszi :)
2013. jún. 14. 21:01
 17/30 anonim ***** válasza:

csak akkor mennék bele, ha kizárólag a párom nevén lenne. nekem senki ne olvassa később egy vita hevében a fejemre, h élősködő, stb vagyok.

amúgy nem lenne rá szükségem, mivel van saját lakásom a családomnak köszönhetően.

egy ingatlan mindig érték, szóval alapvetően örülnék, max jó lesz a gyerekünknek később.

2013. jún. 14. 22:34
 18/30 anonim ***** válasza:

Egy kis kertes háznak örülnék nagyon, vagy egy olyan lakásnak ahol jól besüt a nap. Erkély is jó.

Szeretnék tartani sok növényt :)

2013. jún. 15. 02:10
 19/30 anonim ***** válasza:

"csak akkor mennék bele, ha kizárólag a párom nevén lenne. nekem senki ne olvassa később egy vita hevében a fejemre, h élősködő, stb vagyok. "

Teljesen mindegy kinek mi van a nevén, házasság előtti vagyona mindig is az illető külön vagyona marad, még akkor is ha a csak a párja nevén van.

Ajándékozás szintén.

2013. jún. 15. 13:12
 20/30 anonim válasza:

:) ez tényleg kicsit olyan, mint a "Bazi nagy görög lagzi" c. film végén, amikor is lett nagy öröm, de mint kiderült, a mellettük levő házról volt szó :)

Egyébként csodálatos dolog, hogy nem kell egy életen át nyögni a lakás/ház törlesztőjét, hanem tudtok másra figyelni, takarékoskodni; azzal egyetértek, hogy a ház a párod nevére kerüljön a jövőbeni békesség kedvéért.

2013. jún. 15. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!