Ilyen esetben h működik az "anyós" bemutatás?
Figyelt kérdés
külföldön élek, barátom is külföldi. Az anyukám meg fog látogatni engem és szeretném ha találkoznának csak van egy kis bökkenő: nem beszélnek közös nyelvet. Szerintetek milyen programot szervezzek ahol kicsit megismerhetik egymást és nem kínos? Egyébként nagyon laza anyukám van, nem az az "anyós" típus, nagyon fiatalos, minden jó dologban benne van és feltalálja magát csak hát ugye vmi olyan körülményt kéne kerítenem nekik h legyen is rá lehetőségük h egymást kicsit megismerjék. Mit tanácsoltok?2013. jún. 14. 09:40
1/6 anonim válasza:
Ha tudsz szerintem fordíts nekik,kicsit kombinált így,de ez is egy lehetőség
2/6 anonim válasza:
Szerintem is te leszel a fordító. :-) Én is külföldön élek, a párom is az, de anyukám szerencsére valamennyit tud németül, apukám pedig angolul így nagyjából tudtak pár szót váltani, persze néha be kellett segítenem az értelmezésbe.
3/6 A kérdező kommentje:
persze h én fogok fordítani. A kérdés h milyen programot szervezzek ami kellőképpen kötetlen ahhoz h ne kínos szorongássá váljon. Vacsi, séta, kávézás..nemtudom ezek mind olyanok h kínos lehet
2013. jún. 14. 10:05
4/6 anonim válasza:
Állatkert, vidámpark, egy szabadtéri koncert akár. Azt mindenféle nyelvi akadály nélkül is élvezhetitek egyszerre. Szerintem nem kell erre nagyon ráaggódni, tanuljon meg anyukád is pár fontosabb idegen szót (nem tudom milyen nyelvterületen éltek) és a párod is pár szót magyarul, ez kedves gesztus és jókat tudnak majd nevetni is.
5/6 anonim válasza:
Kozos fozocske. Az jo csapatepites, es csak meg viccesebb, ha mutogatva kell elmagyarazni ki mit akar.
6/6 anonim válasza:
Nálunk is így volt, csak anyu megérteti magát kézzel-lábbal :)
Mi vadasparkban voltunk, sétálni, kirándulni, vásárolni. Nem volt kínos senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!