Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom egy utolsó t@pló!...

Anyósom egy utolsó t@pló! Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk új házba. A férjem éveken keresztül keményen és becsültesen dolgozott, hogy jómódban éljünk. Mi tagadás, most eléggé el vagyunk eresztve anyagilag, köszönhetően a férjemnek. Anyós ma látta először a hosszú építkezés eredményét. Normális anya büszke lenne, hogy a fia ilyen sokra vitte, de anyósom szabályosan kiabált a fiával, hogy micsoda rongyrázó, bunkó, mégis kinek képzeli magát, stb. még a hangját

is felemelte. Mintha a férjem orrgyilkoss lenne, vagy nem is tudom, mi. Hát anya az ilyen?! Szerintem meg kéne szakítanunk vele minden kapcsolatot, nektek mi erről?

2013. jún. 12. 17:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%

"Hát anya az ilyen?! Szerintem meg kéne szakítanunk vele minden kapcsolatot, nektek mi erről?"

Azért te sem vagy teljesen normális, ha a párodat el akarod tiltani az anyjától és a leendő unokátokat a nagymamájától attól, hogy valami nem tetszett neki és kiabált a fiával.

Természetesen nem szép, amit az anyós csinált, de lehet, hogy csak arra gondolt, hogy szerinte felesleges ennyi pénzt egy házba ölni, inkább spórolni kellene vagy befektetni. Gondoljatok bele, hogy ő egy más világban nőtt fel, ahol normális emberek azért nem építettek palotát, mert ugye mindenki "egyenlő" volt a drága kommunizmusban. Biztos nehéz megértenie, hogy manapság ez máshogy megy, és nem érti, mire fel ez a pénzkidobás.

Szerintem inkább menjetek át hozzá és magyarázzátok el neki, hogy a párod ezért keményen dolgozott és úgy gondoljátok, megérdemlitek, hiszen mindig is erről álmodtatok, stb.

2013. jún. 12. 17:51
 2/24 tetris ***** válasza:
96%
Akkorát nevettem! orrgyilkos??????
2013. jún. 12. 17:54
 3/24 anonim ***** válasza:
94%
Orrgyilkos:))
2013. jún. 12. 17:55
 4/24 A kérdező kommentje:

Már van gyerekünk, bár ez most lényegtelen.

Egyébként anyósom nem az anyagi helyzet miatt aggódott, hanem szerinte hivalkodóak vagyunk. És ha valaki jót akar, akkor nem ilyen stílusban adná a tudtunkra.

2013. jún. 12. 17:55
 5/24 A kérdező kommentje:
Hoppá, becsúszott egy plus r betű. Elnézést, de telóról írok, vagy negyvenszer kell átjavítanom.
2013. jún. 12. 17:57
 6/24 tetris ***** válasza:
95%
Kedves orrgyilkosné! Az anyósod valszeg szerény körülmények között nőtt fel, és eszébe se jutna, hogy vannak olyanok, akiknek magasabbak az igényei. Ő egy földhözragadt ember, ne is foglalkozz vele. Az egész nem ér annyit. Inkább adj hálát a sorsnak, hogy ilyen szerencsésen mentél férjhez, (egy orrgyilkoshoz), aki ennyire dolgos, szorgalmas.
2013. jún. 12. 17:58
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
Ezaz, pontozz le amiért nem azt ajánlom rögtön, hogy szóba se álljatok többet, hanem inkább beszéljétek meg! Gratulálok, magadat minősíted.
2013. jún. 12. 17:59
 8/24 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le, szerintem ez a pontozás hülyeség, de te meg mit veszed annyira a szívedre hogy vki nem ért egyet veled?
2013. jún. 12. 18:01
 9/24 anonim ***** válasza:
85%
Ne feledd, annak a nőnek tisztelet jár, mert olyan ember nevelt, akit te szeretsz!!!Ha rosszul nevelte volna, akkor nem kaptál volna bele...
2013. jún. 12. 18:07
 10/24 tetris ***** válasza:
88%
Nyomtam neked egy zöld kezecskét, de nem ment feljebb. Nem értem én ezt a pontozás izét.
2013. jún. 12. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!