Anyósom egy utolsó t@pló! Nektek mi a véleményetek?
Nemrég költöztünk új házba. A férjem éveken keresztül keményen és becsültesen dolgozott, hogy jómódban éljünk. Mi tagadás, most eléggé el vagyunk eresztve anyagilag, köszönhetően a férjemnek. Anyós ma látta először a hosszú építkezés eredményét. Normális anya büszke lenne, hogy a fia ilyen sokra vitte, de anyósom szabályosan kiabált a fiával, hogy micsoda rongyrázó, bunkó, mégis kinek képzeli magát, stb. még a hangját
is felemelte. Mintha a férjem orrgyilkoss lenne, vagy nem is tudom, mi. Hát anya az ilyen?! Szerintem meg kéne szakítanunk vele minden kapcsolatot, nektek mi erről?
"Hát anya az ilyen?! Szerintem meg kéne szakítanunk vele minden kapcsolatot, nektek mi erről?"
Azért te sem vagy teljesen normális, ha a párodat el akarod tiltani az anyjától és a leendő unokátokat a nagymamájától attól, hogy valami nem tetszett neki és kiabált a fiával.
Természetesen nem szép, amit az anyós csinált, de lehet, hogy csak arra gondolt, hogy szerinte felesleges ennyi pénzt egy házba ölni, inkább spórolni kellene vagy befektetni. Gondoljatok bele, hogy ő egy más világban nőtt fel, ahol normális emberek azért nem építettek palotát, mert ugye mindenki "egyenlő" volt a drága kommunizmusban. Biztos nehéz megértenie, hogy manapság ez máshogy megy, és nem érti, mire fel ez a pénzkidobás.
Szerintem inkább menjetek át hozzá és magyarázzátok el neki, hogy a párod ezért keményen dolgozott és úgy gondoljátok, megérdemlitek, hiszen mindig is erről álmodtatok, stb.
Már van gyerekünk, bár ez most lényegtelen.
Egyébként anyósom nem az anyagi helyzet miatt aggódott, hanem szerinte hivalkodóak vagyunk. És ha valaki jót akar, akkor nem ilyen stílusban adná a tudtunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!