Anyósom egy utolsó t@pló! Nektek mi a véleményetek?
Nemrég költöztünk új házba. A férjem éveken keresztül keményen és becsültesen dolgozott, hogy jómódban éljünk. Mi tagadás, most eléggé el vagyunk eresztve anyagilag, köszönhetően a férjemnek. Anyós ma látta először a hosszú építkezés eredményét. Normális anya büszke lenne, hogy a fia ilyen sokra vitte, de anyósom szabályosan kiabált a fiával, hogy micsoda rongyrázó, bunkó, mégis kinek képzeli magát, stb. még a hangját
is felemelte. Mintha a férjem orrgyilkoss lenne, vagy nem is tudom, mi. Hát anya az ilyen?! Szerintem meg kéne szakítanunk vele minden kapcsolatot, nektek mi erről?
Az orvgyilkos-orrgyilkos-orgyilkos tipikus hiba:)
Az orgyilkos a helyes alak. Ha szeretnél, itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Na, ma is tanultam valamit! Én azt hittem orVgyilkos, csak a V hasonul, nem ejtjük. :)
Kedves kérdező: Ajánlom neked a LeSaarhom tablettát. Pont ilyen esetekre van kitalálva, én is rendszeres alkalmazom anyós kritikáira!
Nem egyszerű az a tabletta, én is többször bevettem de gyakran nem hatott. Csak úgy kattogott az agyam a baromságain. Jobb lett volna nem is hallani őket. Nehéz egyik fülen be a másokon kiereszteni a dumáikat.
Tényleg higgadtan próbáld meg, olyan diplomatikusan:
"Rendben, a férjem,a te fiad szerinted egy bunkó, mert jutott valamire. Van még valami mondanivalód? Mert dolgunk van, és ezután nem nagyon fogunk rátok érni.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!