Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom egy utolsó t@pló!...

Anyósom egy utolsó t@pló! Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk új házba. A férjem éveken keresztül keményen és becsültesen dolgozott, hogy jómódban éljünk. Mi tagadás, most eléggé el vagyunk eresztve anyagilag, köszönhetően a férjemnek. Anyós ma látta először a hosszú építkezés eredményét. Normális anya büszke lenne, hogy a fia ilyen sokra vitte, de anyósom szabályosan kiabált a fiával, hogy micsoda rongyrázó, bunkó, mégis kinek képzeli magát, stb. még a hangját

is felemelte. Mintha a férjem orrgyilkoss lenne, vagy nem is tudom, mi. Hát anya az ilyen?! Szerintem meg kéne szakítanunk vele minden kapcsolatot, nektek mi erről?

2013. jún. 12. 17:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Valószínű, hogy anyósodnak igaza van, akkor is, ha ezt csendesebben mondta volna meg, és hivalkodóak vagytok. Nem a csili-vili ház a fontos, hanem élhető lakás. A felesleges pénzt okosabb lenne félre tenni. Nem biztos, hogy a szekér mindig szaladni fog.
2013. jún. 12. 18:09
 12/24 A kérdező kommentje:
Páromat a nagyanyja nevelte, anyóssal sose volt vmi jó kapcsolatuk, csak a gyerekünk miatt van kontaktban velünk. De az ilyen eseteket elnézve nem éri meg.
2013. jún. 12. 18:10
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
SZerintem a lényeg tényleg nem az, hogy kinek van igaza, hanem hogy egy veszekedés miatt rögtön arra apellálni, hogy ne lássa többé az anyós a fiát meg az unokáját...
2013. jún. 12. 18:22
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

Mindenki úgy él és olyan házban, amilyenben akar.

Minek ebbe beleszólni, sőt kiabálni?

Sőt milyen az, hogy valaki az én házamban kiabál nekem, hogy szerinte túl hivalkodó az én házam??? Röhej!

2013. jún. 12. 18:25
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Jól látod: valóban meg kell szakítani anyóspajtással mindennemű kapcsolatot. Amíg nem tér észhez, nem kér bocsánatot a leheteelenül durva, mocsok, önző viselkedése miatt, ÉS nem változtat magán a jövőben, addig semmiféle kapcsolatot nem szabad vele tartani! Nem elég, hogy aláássa és szétrombolja a fia önbizalmát, de sem neked, sem az unokáinak (a gyerekednek vagy gyerekeidnek) nagyon nem tesz jót. A fiú önbizalmának szétverése egyébként a gyerekein fog lecsapódni - csak hogy tudd.
2013. jún. 12. 18:37
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

Most miért baj az, hogy valaki olyanná teszi a lakását, amit élvez. De ha három méteres a beltér és arannyal vannak bevonva a falak, akkor is hogy jön ahoz bárki, hogy más otthonában ordítva kritizáljon. Ehez senkinek sincs joga!!!

Sajnos nálunk is megtörtént ugyanez: felújítás, két éves gyerek.

Nálunk kifejezetten a gyerekszoba lett kritizálva, ugyanis folztos. DE MÉG MILYEN FOLTOS!!!

Fehér alapon tenyérlenyomatog mindenütt, rajta szilikonos mosható festék. Rászabadultunk. Mindenhol festékfröcsek kéz(pár helyen láb)lenyomatok. Az egész szoba tartabarka, színes.

Az én anyósom is jó hangosan kritizált minket (undorító, otromba, veszélyeztetjük a gyereket, mert biztos mérgező volt a festék) én kinyitottam az ajtót és szinpadiasan kitessékeltem.

2013. jún. 12. 20:12
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Úristen, itt egyesek hogy jönnek ahhoz, hogy megmondják, felesleges a "rongyrázás", inkább spóroljanak. Mi az isten közötök van hozzá?

Kérdező, szerintem ha volt rávaló, akkor CSAK A TI DOLGOTOK, hogy milyen házban szeretnétek élni. Majd jóhogy nem nyomorogtok, mert az jobban tetszene neki. Azt én sem bírom, ha valakinek pénze van, csak ízlése nincs és felépít valami borzadályt aranyszegéllyel, csak hogy villogjon. De egy kényelmes, szép házat nehogy már ne építsen magának és a családjának az, aki megteheti.

2013. jún. 12. 20:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A férjed már nagyfiú. Ha ő meg akarja szakítani az anyjával a kapcsolatot, akkor meg fogja.

Ne te mondd meg neki, hogy mit csináljon!

2013. jún. 12. 22:24
 19/24 anonim ***** válasza:
59%

Anyósomnak az is felesleges rongyrázás, ha valaki rendesen bevakolja a házát, a nemes vakolatról meg ne is beszéljünk...

Beázásra pedig megoldás, ha veszel egy tekercs olcsó fűrészporos tapétát és a foltra, sarkokba ragasztod.

Szóval kérdező, tudom miről beszélsz.

De most ilyenért megszakítani vele a kapcsolatot? Csak szóljatok be neki, vagy engedjétek el a fületek mellett. Hülye, mit kell vele foglalkozni. Ártani nem ártott ezzel.

2013. jún. 13. 05:31
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
Kedves utolsó! Nekem az a sanda gyanúm, hogy ez már az a bizonyos utolsó csepp. Sokszor kiderül az ilyen jellegű kérdéseknék, hogy a probléma sokkal mélyebben gyökerezik.
2013. jún. 13. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!