Anyósom egy utolsó t@pló! Nektek mi a véleményetek?
Nemrég költöztünk új házba. A férjem éveken keresztül keményen és becsültesen dolgozott, hogy jómódban éljünk. Mi tagadás, most eléggé el vagyunk eresztve anyagilag, köszönhetően a férjemnek. Anyós ma látta először a hosszú építkezés eredményét. Normális anya büszke lenne, hogy a fia ilyen sokra vitte, de anyósom szabályosan kiabált a fiával, hogy micsoda rongyrázó, bunkó, mégis kinek képzeli magát, stb. még a hangját
is felemelte. Mintha a férjem orrgyilkoss lenne, vagy nem is tudom, mi. Hát anya az ilyen?! Szerintem meg kéne szakítanunk vele minden kapcsolatot, nektek mi erről?
Mindenki úgy él és olyan házban, amilyenben akar.
Minek ebbe beleszólni, sőt kiabálni?
Sőt milyen az, hogy valaki az én házamban kiabál nekem, hogy szerinte túl hivalkodó az én házam??? Röhej!
Most miért baj az, hogy valaki olyanná teszi a lakását, amit élvez. De ha három méteres a beltér és arannyal vannak bevonva a falak, akkor is hogy jön ahoz bárki, hogy más otthonában ordítva kritizáljon. Ehez senkinek sincs joga!!!
Sajnos nálunk is megtörtént ugyanez: felújítás, két éves gyerek.
Nálunk kifejezetten a gyerekszoba lett kritizálva, ugyanis folztos. DE MÉG MILYEN FOLTOS!!!
Fehér alapon tenyérlenyomatog mindenütt, rajta szilikonos mosható festék. Rászabadultunk. Mindenhol festékfröcsek kéz(pár helyen láb)lenyomatok. Az egész szoba tartabarka, színes.
Az én anyósom is jó hangosan kritizált minket (undorító, otromba, veszélyeztetjük a gyereket, mert biztos mérgező volt a festék) én kinyitottam az ajtót és szinpadiasan kitessékeltem.
Úristen, itt egyesek hogy jönnek ahhoz, hogy megmondják, felesleges a "rongyrázás", inkább spóroljanak. Mi az isten közötök van hozzá?
Kérdező, szerintem ha volt rávaló, akkor CSAK A TI DOLGOTOK, hogy milyen házban szeretnétek élni. Majd jóhogy nem nyomorogtok, mert az jobban tetszene neki. Azt én sem bírom, ha valakinek pénze van, csak ízlése nincs és felépít valami borzadályt aranyszegéllyel, csak hogy villogjon. De egy kényelmes, szép házat nehogy már ne építsen magának és a családjának az, aki megteheti.
A férjed már nagyfiú. Ha ő meg akarja szakítani az anyjával a kapcsolatot, akkor meg fogja.
Ne te mondd meg neki, hogy mit csináljon!
Anyósomnak az is felesleges rongyrázás, ha valaki rendesen bevakolja a házát, a nemes vakolatról meg ne is beszéljünk...
Beázásra pedig megoldás, ha veszel egy tekercs olcsó fűrészporos tapétát és a foltra, sarkokba ragasztod.
Szóval kérdező, tudom miről beszélsz.
De most ilyenért megszakítani vele a kapcsolatot? Csak szóljatok be neki, vagy engedjétek el a fületek mellett. Hülye, mit kell vele foglalkozni. Ártani nem ártott ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!