A páromat nem hagyja anyósom felnőni, ill. egyre kevésbé van magánéletünk, mert nyomul. Mit tegyek?
Ha már helyzet van, akkor nincs jó megoldás. Előre kell tisztázni. Növekszik a kicsi, így például egy hétköznap délután nagyizhat, de lehetőleg ne otthon, hanem a nagyinál. Te meg csinálsz barátnős, ügyintézős, saját rokonlátogatós napot. A többi nap helyből nem nagymamás, pont.
A lényeg a határ ott van, hogy aki vendég, az a Ti szabályaitok szerint vehet részt a babázásban. Ha nála hagyod, ésszerű határok közt kényeztetheti, mert a gyerekek hamar felismerik és a helyhez kötik a szabályokat.
De az én házam az én váram, s akinek nem tetszik, hogy nálam nem dirigálhat, azt majd távolról fogjuk szeretni. Még mindig jobb, mint az örökös állóháború, meg idegtől remegő gyomor.
Én is totál ebben a helyzetben vagyok, de sokkal gonoszabb megjegyzések és tettek teszik színessé az életünket!
Most odáig jutottunk, hogy mi ketten anyóssal soha nem akarjuk egymást látni!
És mit talált ki??? Hogy a férjem a 11,5 hónapos lányunkat heti 1x 1-2 órára NÉLKÜLEM, húzgálja oda hozzá!!!!!
Ez normális????
Van férje! Szegény apósom... :(( De ha nem lenne is esélytelen a dolog, mert ilyen ember kinek hiányzik az életéből?
Azért nem rossz ötlet, köszi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!