Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ilyen esetben keresnétek...

Ilyen esetben keresnétek anyós helyett egy bébiszittert inkább?

Figyelt kérdés
Mikor elkezdtem dolgozni 4 hónapja anyósom ajánlotta fel, hogy vigyáz a kislányomra. Nem dolgozok minden nap, és nem is 8 órában. 2-3 napról van szó és kb. 4-óráról. A többit megoldom otthon, nem zavar a kicsi, be tudom osztani az időt, szerencsére nagyon jó baba. Most 8 hónapos egyébként, lehet később nehezebb lesz. Én nem hittem, hogy anyósomnak ez gond, de most visszahallottuk, hogy szerinte milyen rosszul csinálom, hogy neki milyen nehéz. Persze rákérdeztem, de csak "hápogott", hogy ő nem úgy értette. Őszinte legyek nem tudom, hogy volt, de a reakciójából ítélve tényleg mondhatott valamit. De állítólag ő szívesen vigyáz a kicsire. Nem tudom mit csináljunk. A férjem azt mondta, hogy akkor keressünk valakit aki segít, ő is nagyon megsértődött, talán jobban mint én. Ti megtennétek? Vagy lenyelnétek ezt most, a jó viszony miatt? Egyáltalán honnan tudjam, hogy most tényleg sok neki ez a babázás, vagy csak mondta?

2013. máj. 27. 11:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem vagyok egyedül. Engem többszörösen is ver az ég. Anyóson a szomszédban lakik.... A leghüluébb időpontokon jön át, segíteni nem szokott, viszont észt osztani azt tud. A legszebb az, amikor hátulról jön.Panaszkodik fűnek fának, h mennyit segít. Az agyam elszáll tőle. Az anyám a másik, ő meg most éli a tinikorát, pasizik, hozza az idióta döntéseket, persze a követlezményeken meg agyaljak én. Szal nem vok sokra velük én sem. Kedves Kérdező, ha megteheted, s találsz egy mehbízható bébicsőszt, akkor váltsd le, mert később csak rosszabb lesz. Lsgalább megtanulja, h nem dumál össze-vissza.
2013. jún. 6. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!