Ti hogy reagálnátok? Anyósék lefoglalóztak egy házat maguk mellett nekünk miközben mi más városba fogunk költözni.
Most albérletben élünk velük egy városban,kb 20 percre tőlük.Költözést tervezünk amint van jobb munka,innen 200km-re levő városban,de lakást nem akarunk még,fiatalok vagyunk egy lakáshitelhez,inkább gyűjtögetünk,és majd akkor veszünk,ha tudjuk melyik városban akarunk végleg letelepedni,gyereket vállalni,de ez még jópár év.
Tegnap hívja páromat anyós,hogy jó híre van, a szomszédja eladja a házat,ő le is foglalózta,ügyvéddel,van róla papír is,x ismerőse segít hitelt intézni,akár jövőhónapban költözhetünk...
Köpni nyelni nem tudtunk,párom rátette a telefont azzal,hogy akkor bukott 1 milliót,vagy megveszi magának,mert mi nem maradunk ebben a városban,minek vennénk itt házat. (főleg mellettük,mikor perc nyugtunk nem lenne)
tisztelet
általában ez hiányzik az emberek között
anyósnak tisztelnie kellene benneteket.
a döntéseteket, a pénzeteket
meneküljetek!
ez egy kavarógép.
mondjátok meg: Anyuka, nem tud megzsarolni a barátnős kölcsönnel. egye meg, amit főzött.
Engem ne tiszteljen,nem erdekel.
De paromat lenne miert,segitett mar nekik rengeteget,onzetlenul,sosem kert semmit,csak hogy ne szoljanak az eletunkbe.
Egyebkent ugy tunik osszejon hamarosan a koltozes,mindke
tten talaltunk a mostaninal jobb munkat,innen majd 300 km-re.
De nem mondjuk meg,majd csak koltozeskor,meg bekavarna.
Úristen.
Teljesen igazatok van, és szerintem is dicséretes, hogy a párod így ki tudja osztani az anyját (sok férfi sajnos meg sem szólal, az anyja és a felesége meg nyírják egymást).
Én is Nógrád megyei vagyok, tudom mi folyik itt. El nem tudom képzelni, hogy gondolták, hogy itt maradtok, amikor semmi munka nincs, mi is majd éhen halunk. Jó van, ő már nyugdíjas (gondolom) nem tudja milyen nehéz megélni, munkát találni, de híreket csak néz, ez az egyik legrosszabb helyzetben lévő rész az országban!
Teljesen igazatok van, ti gondolkoztok ésszerűen. Majd megadja a pénzt az anyós ahogy akarja, minek csinált hülyeséget... Elképesztő, hogy felnőtt ember és ennyi esze van. Isten óvjon mindenkit az ilyen családtagoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!