Ti hogy reagálnátok? Anyósék lefoglalóztak egy házat maguk mellett nekünk miközben mi más városba fogunk költözni.
Most albérletben élünk velük egy városban,kb 20 percre tőlük.Költözést tervezünk amint van jobb munka,innen 200km-re levő városban,de lakást nem akarunk még,fiatalok vagyunk egy lakáshitelhez,inkább gyűjtögetünk,és majd akkor veszünk,ha tudjuk melyik városban akarunk végleg letelepedni,gyereket vállalni,de ez még jópár év.
Tegnap hívja páromat anyós,hogy jó híre van, a szomszédja eladja a házat,ő le is foglalózta,ügyvéddel,van róla papír is,x ismerőse segít hitelt intézni,akár jövőhónapban költözhetünk...
Köpni nyelni nem tudtunk,párom rátette a telefont azzal,hogy akkor bukott 1 milliót,vagy megveszi magának,mert mi nem maradunk ebben a városban,minek vennénk itt házat. (főleg mellettük,mikor perc nyugtunk nem lenne)
A dolog jó oldala az, hogy a párod nem inog egy cseppet sem! TI vagytok egy család.
Mennyi olyan kérdés van, ahol ez az összetartozás hiányzik!
31: ezt a részét én se értettem,hogy hogy vennénk mi meg,ha az ő nevén van a foglaló,de biztos kiokoskodta (netet bújja állandóan,elég sok hülyeséget összeolvas)
De végülis mindegy teljesen,felőlem a kutyájuknak is foglalhatta,nekünk nem kell,ingyen se költöznénk oda.
Párom szerencsére ilyen,bár nem is lennénk együtt,ha anyuci kisfia lenne,volt már szerencsén olyan pasihoz,én nem bírtam hogy második vagyok egy férfi életében.
Voltak már húzásai az anyósnak,de párom még mindig kiosztotta.
(érdekes módon az anyjával határozott és az van amit ő elképzelt,velem meg mint akit kenyérre lehet kenni)
A végén meg Ti lesztek a hálátlanok! :(
Jó, hogy nem mentetek bele, különben a továbbiakban is elhiszi, hogy úgy rángat benneteket ahogy akar..
Egyébként ha pár ilyennel szembesül, lehet, hogy rájön, hogy autonóm, önálló, felnőttek vagytok már :)
Unokánál vigyázni,(ugyanígy az elején, kell hogy tudja, hol az ő szerepe, helye) párod meg tartsa meg jószokását!!!
Sok sikert!
Anyósaink rokonok? XD
Nálunk is volt durva szitu. A szüleim segítségével vettünk 5Mért házat falun.
El volt indítva a procedúra, mindenhová megvoltak az időpontok, stb...
Erre, mikor anyóst látogattuk (szomszéd város) kijelenti tök boldogan, hogy egy szinttel lejjebb eladják a lakást, ő lement beszélni a tulajjal, potom 8milláért adják, szólt, hogy kell nekünk (mert milyen jó lesz, hogy ő este 11kor mos, mi meg hallgatjuk a csapágyas hajduját, ami úgy dübörög, mint egy légkalapács), mikor mondtuk neki hogy több ponton felejtős:
a lakás gázfűtéses, míg a ház, amit veszünk vegyes. Fa van.
A lakás másfél szobás, a ház három.
Panel!!! Olyan mint egy méhkas. kontra 3000nm udvar, gyümölcsössel, veteménnyel.
Persze nem lehetett megmagyarázni, hogy nem fizetünk három millával többet olyasmiért amit nem is akarunk. Kellemes fél éves sértődés lett belőle.
Azóta az alattuk lakók miatt fizethetett 30ezres büntit, mert feljelentették a mosógép miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!