Benn maradnátok egy ilyen kapcsolatban?
3 hete csináltattam egy tetoválást a hátamra a gyerekeim emlékére. A férjem tudott róla senki más. Amikor az anyósom megtudta elmondott mindenféle utcasarki senkiházinak, aki tönkreteszi az ő jó hírét. A férjem előtt kzott és hülyézett és ő nem állt ki mellettem magamat védtem, már amennyire tudtam, mert szinte üvöltött velem, de én igyekeztem megadni neki a tiszteletet. Ja és a tudtom nélkül csekkolja a facebook oldalamat, és kutakodik utánam ,de azt nem engedte meg, hogy bejelöljem ismerősnek pár hónappal ezelőtt.Persze ő a főnököm :(
Nagyon feszült a viszonyom a férjemmel és az anyósommal emiatt. Ti mit tennétek a helyemben? Hogyanoldanátok meg?
Nem hagynám ott. Megbeszélném vele, hogy ilyen helyzetben szükségem lenne arra, hogy megvédjen, szóval legyen szíves (és ezt NEM abban a formában, hogy deklarálom neki, hogy márpedig ezt így kell és hülye aki nem tudja, hanem azt feltételezve állnék hozzá, hogy ő egyszerűen nem tudta, hogy nekem ilyen igényem van. Hidd el, ezt nem mindenki igényli, pl. én sem.)
Az anyósnak meg vagy pár nap vagy hét múlva, mikor már lehiggadt, elmondanám (kevésbé megértő stílusban, de azért nem átvéve az ő hozzáállását, szóval udvariasan), hogy (1) nem tűröm, hogy valaki így beszéljen velem, (2) senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tetováltatok magamra.
Kivéve, ha nagy szükségem van a kérdéses munkahelyre, és attól tartanék, hogy az anyós ez esetben kirúg. Ha ez a helyzet, akkor csak a férjemmel beszélném meg az utóbbit is, az anyóst meg a magamban elkönyvelném komplett idiótának (magánéleti szempontból, ettől még lehet jó szakember). Ezt persze nem osztanám meg vele semmiképp (ha a férjem pletykás, ővele sem), egyszerűen annyit befolyásolna, hogy bármilyen sértést a fejemhez vág, nem veszem komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!