Benn maradnátok egy ilyen kapcsolatban?
3 hete csináltattam egy tetoválást a hátamra a gyerekeim emlékére. A férjem tudott róla senki más. Amikor az anyósom megtudta elmondott mindenféle utcasarki senkiházinak, aki tönkreteszi az ő jó hírét. A férjem előtt kzott és hülyézett és ő nem állt ki mellettem magamat védtem, már amennyire tudtam, mert szinte üvöltött velem, de én igyekeztem megadni neki a tiszteletet. Ja és a tudtom nélkül csekkolja a facebook oldalamat, és kutakodik utánam ,de azt nem engedte meg, hogy bejelöljem ismerősnek pár hónappal ezelőtt.Persze ő a főnököm :(
Nagyon feszült a viszonyom a férjemmel és az anyósommal emiatt. Ti mit tennétek a helyemben? Hogyanoldanátok meg?
Facebookon le tudod tiltani, nem fog látni, mint ha fönt sem lennél, és Te sem őt. És máshova mennék dolgozni.
A férjeddel tudtál erről beszélni?
Új meló,új lakhely anyóstól min 200km-re,férj meg ha szeret,akkor költözik veled.Ha nem,akkor új pasi,hidd el ,van olyan,akinek nem anyuci az első.
Gyerekiddel történt valami,hogy az emlékükre tetoválás?
de hogyhogy a gyerekeid emlékére?
egyébként tényleg: beszélj a férjeddel!
Áll ki melletted és nem véd meg!
Ui.: bocsi, hogy 2 részletben küldtem, remélem megoldódik a problémátok!
Nálunk apósom miatt voltak/vannak gondok,de nálunk nagyon elfajult.
Mi nem vagyunk házasok.
Após nagyon "okos" ember,nagyon "ügyes is" és ami a legfontosabb,ritka "jó szándékú" ember... Sokáig nem volt gond,majd elkezdte a hülyeségeit,aminek persze mindig én voltam az "oka",ezért velem veszekedett a párom. Évekig ment ez,utóbb úgy elvetette a sulykot,hogy kizavartam a portáról,mire nekem jött,megragadta a nyakam,a kisebbik lányom aki mögöttem volt,beesett az ajtón. Ennek a nagyobb gyerekek voltak tanúi,a szomszéd csak fültanú volt! Kiabáltam vele egy sort,sok dolgot a fejéhez vágtam,de a felét sem annak,ami apránként felgyűlt,végül elment durrogva,miközben valótlan dolgokat állított.
Mivel eddig mindig én voltam a "car,szemét" így úgy indítottam az estét aznap amikor hazajött a párom,hogy ha most sem áll mellém,akkor semmi értelme hogy együtt legyünk. Elmondtam neki mindent,szóról szóra,ahogy volt. 3. nap reggel tudott az apjával beszélni a párom... Elmondta az apjának amit gondolt,de csak az apja,leállítani nem tudja,csak annyit értünk el,hogy ide nem jön egy ideig.
Sajnos csak a párunkat választhatjuk meg,a családját nem.
Muszáj leülnöd a pároddal és megbeszélned vele ezt,felvázolni a helyzetet. "így" nem lehet egyértelműen azt mondani,hogy ott hagynám,vagy nem hagynám ott. ...
Minden jót kívánok Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!